ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 4-3 (Ο-2)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5-9-2010
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
Δυνατός και θεαματικός με πολλά γκολ ο φιλικός αγώνας που έδωσε η Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ με τον ΑΡΗ ΜΗΛΙΑΣ στα πλαίσια της προετοιμασίας.
 Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον ΑΡΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προηγείται με 0-2 στο α' ημίχρονο
 και την Α.Ε.Π. να ανακάμπτει και να παίρνει τα ηνία στο β΄μέρος.
 Πολύ καλά τα πήγε και η διαιτησία των κ. Κ. Τσέτσιλα, Τσέτσιλα και Ρίγγου.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:
α' ημίχρονο
5' πρώτη καλή στιγμή για την Α.Ε.Π. με τον κ. Παπαδόπουλο να σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.  
7' καλοχτυπημένο φάουλ του Καλαιτζίδη, σε ετοιμότητα ο Αποστολίδης μπλόκαρε σταθερά.

9' ατομική προσπάθεια του Ασλανίδη, επιχείρησε καλό σουτ, για να διώξει σε κόρνερ ο Καλύβας.
11' πέναλτι που κέρδισε ο ΑΡΗΣ, με επιτυχία εκτέλεσε ο Στ. Δελιβός αφού πρώτα απέκρουσε ο Αποστολίδης.
14' καλό σουτ του Ντεμάι πέρασε ελάχιστα άουτ. 


22' Στ. Δελιβός και Χρυσής συνεργάστηκαν άψογα μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να αδυνατεί να σκοράρει βρίσκοντας για άλλη μια φορά τον γκολκίπερ της Α.Ε.Π. στην πορεία της μπάλας και να μπλοκάρει σταθερά.
24' γρήγορη αντεπίθεση για τον ΑΡΗ ΜΗΛΙΑΣ και τον Σ. Δελιβό να βγάζει τον Καλαιτζίδη σε θέση βολής, το δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αποστολίδη και έκανε το 0-2. 
32' καλό σουτ του Γκορουμάνου, ελάχιστα άουτ.
35' καλό σουτ του Φασούλα, ελάχιστα άουτ.  
β' ημίχρονο
 46' με την έναρξη του β' μέρους η Α.Ε.Π. αιφνιδίασε τον αντίπαλό της με τον Κ. Παπαδόπουλο να κάνει σέντρα σουτ, απέκρουσε ο Καλύβας, στην επαναφορά ο Ντεμάι με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.
52' κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκορουμάνος, η κεφαλιά ψαράκι του Σιμόνη πέρασε λίγο άουτ.
53' καταπληκτικό σουτ του Γκορουμάνου από μακριά, βρήκε το κάθετο δοκάρι του Καλύβα.

60' ανατροπή του Ασλανίδη και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ν. Καραπάς με επιτυχία 2-2 φέρνοντας το ματς στα ίσα.
65' σέντρα του Ντεμάι στο δεύτερο δοκάρι, ο Δ. Γεωγιάδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 3-2.
75' ο Δημητριάδης βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με σουτ βολίδα ισοφάρισε σε 3-3.
82' σέντρα του Μαγιάννη, ασθενείς απόκρουση του Καλύβα, στην επαναφορά ο Γκορουμάνος με απ' ευθείας μονοκόμματο σουτ χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Τελικό αποτέλεσμα 4-3. 
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Σ. Ανδρεόπουλος: Αποστολίδης, Ν. Καραπάς, Βάσως, Σπυρόπουλος, Κεντεποζίδης, Μελάς, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιούρης, Ντεμάι, Γκορουμάνος, Ασλανίδης. Συμμετείχαν: Μαγιάννης, Σιμόνης, Βουτσής, Αγ. Παπαδόπουλος, Σ. Γεωργιάδης, Δ. Γεωργιάδης, Θ. Καραπάς, Κύρου. 
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ: Καλύβας, Γ. Δελιβός, Χρυσής, Τριγώνης, Φασούλας, Σιακαβάρας, Δ. Τζήκας, Α.Τζήκας, Ε. Αράπογλου, Στ. Δελιβός, Καλαιτζίδης. Συμμετείχαν: Ι. Αράπογλου, Παπαιωάννου, Π. Φίλιος, Φίλιος, Δημητριάδης,Σιώτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)