ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κερ. Αγ. Γεωργίου - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 3-5

1-9-2010
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ Αγ. Γεωργίου
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της Α.Ε.Π., πραγματοποιήθηκε η πρώτη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Αγ, Γεωργίου. 
Με το δεξί μπήκε η Α.Ε.Π. στο πρώτο της τεστ.
Θετικά τα μηνύματα και ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Α.Ε.Π., με την ολική ανανέωση της ομάδας από έμπειρους και αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από το νομό Γρεβενών και Κοζάνης.
 Σημαντικό ρόλο στην ανανέωση της ομάδας, έπαιξε η αλλαγή προπονητή. Στο τιμόνι της Α.Ε.Π. είναι ο έμπειρος κόουτς Σάκης Ανδρεόπουλος.
 Χρόνο συμμετοχής έδωσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ο κόουτς Ανδρεόπουλος, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του και να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Μονόλογος το πρώτο ημίχρονο στο φιλικό με τον Κεραυνό, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και με επιθετικούς τους Γκορουμάνο (2γκολ) και Ασλανίδη (3 γκολ) που έβγαζαν μάτια, η Α.Ε.Π. έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκε με σκορ ημιχρόνου 0-5.
 Στο δεύτερο μέρος έγιναν αλλαγές και  έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές της νέας ανανεωμένης Α.Ε.Π..  Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 3-5.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Σ. Ανδρεόπουλος: Κωνσταντινίδης, Σπυρόπουλος, Ν. Καραπάς, Ντεμάι, Τσιούρης, Κ. Παπαδόπουλος, Βάσως, Γεωργιάδης, Σιμόνης, Γκορουμάνος, Ασλανίδης. 
Συμμετοχή: Αποστολίδης, Βουτσής, Κεντεποζίδης, Θ. Καραπάς, Μελάς, Γ. Ασλανίδης, Β. Κύρου, Χαλάτσογλου, Σ. Γεωργιάδης, Δ. Βασιλειάδης, Στ. Μαγιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)