ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Σβορώνος 2-1 (0-0)


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - 12η Αγωνιστική

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, κατάφερε η Α.Ε.Π. να κατακτήσει το πολύτιμο τρίποντο, επί ενός αξιόμαχου Σβορώνου, που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν καλύτερος. Το παιχνίδι ειδικά στο α΄ημίχρονο ήταν μέτριο, χωρίς φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και πολλές προσωπικές μονομαχίες στο λασπωμένο και βαρύ τερέν.
Ενώ η Α.Ε.Π. στο πρώτο δεκάλεπτο είχε την υπεροχή, ο Σβορώνος ανέκαμψε και πήρε τα ηνία του αγώνα.
Στο β΄ημίχρονο και οι δυο ομάδες σαφώς παρουσιάστηκαν καλύτερες, με την Α.Ε.Π. πιο αποφασισμένη και με τη χρυσή αλλαγή του Χρήστου Λάλλου, το μαχητή Δημήτρη Ασλανίδη να δίνει το κάτι παραπάνω στην Α.Ε.Π., που με τη νίκη της αυτή ξέφυγε από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

7΄- Παράλληλη σέντρα του Χριστοφορίδη από αριστερά, σουτ στην κίνηση του Γκορουμάνου, μπλόκαρε ο Σιημήτρας.
11' πολύ καλή συνεργασία Γκορουμάνου, Καραγιάννη και με τελευταίο αποδέκτη της μπάλας τον Ιωαννίδη, να κάνει δυνατό σουτ που με δυσκολία έβγαλε ο Σημητράς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκορουμάνος που βρήκε τον Μαντζώλα στην περιοχή να κάνει το σουτ πάνω απ' τα δοκάρια.
35΄- Ο Βαρβαρέζος μπήκε από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, εκτός φάσης ο Αθανασόπουλος και ο Τσέργας από κοντά αστόχησε με το κεφάλι.
38΄- ΄Εξοχη κάθετη πάσα του Μιχαλήτσιου στον Τσέργα, έγκαιρα βγήκε ο Αθανασόπουλος και μπλόκαρε.
43' φάουλ που εκτέλεσε ο Βαρβαρέζος έξω από την περιοχή, άψογα έβγαλε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.
56΄- Μπαλιά του Γκορουμάνου στον κενό χώρο, ο Χρ. Καραγιάννης μπήκε στην περιοχή, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, γύρισε στο Δ. Ασλανίδη που από κοντά με δυνατό πλασέ έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στην Α.Ε.Π.
57΄- Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πασχαλίδης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Μιχαλήτσιος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
67΄- Δυνατό φάουλ του Νταντάμη πέρασε σύρριζα άουτ.
76΄- Σέντρα του Κυριακίδη από αριστερά, βολέ του ΄Αγγ. Κοτζατίσογλου, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
78΄- Φανταστική επέλαση του Δ. Ασλανίδη από αριστερά, έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Χρ. Καραγιάννης ανενόχλητος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.
89΄- Ο Ιωαννίδης είδε το Σιημήτρα εκτός θέσης, σούταρε από τα 30 μ. και απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.


΄Αριστη η διαιτησία των: Μηριούνη, Γιώτη και Καρρά (Ε.Π.Σ. Ηπείρου).
κίτρινες κάρτες: Αθανασόπουλος, Τσιάρας, Μαντζώλας, Καραγιάννης.

Πασχαλίδης, Κεσίδης, Κατσίμπουρας.

Α.Ε.Π. (Χρήστος Λάλλος): Αθανασόπουλος, Πολύζος (45΄Δ. Ασλανίδης), Φουσάνης (75΄΄Αγγ. Κοτζατίσογλου), Μαντζώλας, Φαλτάκας, Κυριακίδης, Ιωαννίδης, Τζερεμές, Γκορουμάνος (68΄Τσιάρας), Χριστοφορίδης, Καραγιάννης.


ΣΒΟΡΩΝΟΣ (Στέφανος Ταβουκτσής): Σιημητράς, Βαρβαρέζος (84΄Τσαουσίδης), Πασχαλίδης, Κατσίμπουρας, Μπαταλάς, Κεσίδης, Τσέργας, Τάσος (45΄Γκουνταμάνης), Μιχαλήτσιος, Αετός (81΄Βούλγαρης), Νταντάμης.
Φώτης Μπαζάκας

3 σχόλια:

  1. gia tn mellberg giati dn grafeis oti einai traumatias....eeeeeeee ntik......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K EGO SAN MALAKAS PERIMENA NA DO TON MELLBERG. AFU ISE MIA XARA MALAKULI. TI TRAUMATIAS MOU LES. TRAUMATIAS STIN AGAPH ISE. ISE AGIATREUTI PLHGH!!!!!!! ANTE TORA NA GINIS KALA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. agapaw kai ponaw peirazei re ntikkkkkkkkkkkkk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)