ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

'"TΙΤΛΟΣ για τήν Α.Ε.Π." από τήν ιστοσελίδα periferiako.com

Άρχοντες των Γρεβενών οι Πόντιοι.
Με ηγετική εμφάνιση κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα, η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου επικράτησε με 4-2 και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του νομού. Μόλις στο 17’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Γκορουμάνου, όμως με ένα άλλο πέναλτι ο Μπαλοδήμος έφερε το ματς στα ίσια στο 23’. Στο 34’ το αυτογκόλ του Καραπά, έθεσε πάλι σε θέση οδηγού στο σκορ την ΑΕ Ποντίων, ενώ στο 76’ ο Καραγιάννης έκανε το 1-3. Προσωρινά μείωσε ο Μπαλοδήμος στο 84’, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τελευταίο λόγο και με τον Καραγιάννη στο 90’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-4. Οι νικητές έπαιξαν για 50’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπακωνσταντίνου, ενώ στο 54’ έμειναν και οι γηπεδούχοι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δεληβού. Διαιτητής στον αγώνα ήταν ο Κιγιτζής (ΣΔ Λάρισας).
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Τσιόγκου, Λάλος Θ., Οικονόμου (73’ Χαστάς), Καραπάς (55’ Μπόζιαρης), Δημόπουλος, Δημητριάδης, Πασαγιάννης, Δεληβός, Μπαλοδήμος, Χερίδης, Σαμαράς
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τσακστάρας, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Χαραλαμπίδης, Παπακωνσταντίνου, Ιωαννίδης (85’ Πουταχίδης), Τζερεμές, Γκορουμάνος (58’ Τσάρας), Χριστοφορίδης, Μαντζώλας, Καραγιάννης Χρ..
πηγή: periferiako.com

4 σχόλια:

  1. Μην βρεις κανένα ευνοϊκό σχόλιο, ψοφάς για ανάρτηση. Το κυλικείο που το κάνατε μπάχαλο δεν το αναφέρεις καν.
    Αχ, βρε Κωστάκη, ΜΕΓΑ ΚΥΛΕΙΚΙΑΡΧΗ και συμφεροντολόγε!!!
    Αν σε δυο βδομάδες δεν πιάσεις κορυφή, κρύψου να μην σε βρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράκληση να απαντάς στα σχόλια, διαφορετικά δεν έχει νόημα.
    Ερώτηση: 1) Ποιος είναι ο συννεφιασμένος στο Βατόλακκο!!!
    2) Γιατί εξαφανίστηκε ο Λεωνίδας απ' το γήπεδο;
    3) Πόσα θα ρίξουμε στη Νάουσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε καλά σχόλιο Φώτη. Πάντα τέτοια. Δέν ξέρω άν άκουσες Radio Grevena προχθές. Εκεί να δείς πάλι!!! Το μόνο που δέν μου άρεσε καθόλου, είναι ένα σχόλιο τοπικής εφημερίδας και σχολιάζει την τιμή των εισόδου στα γήπεδα. Συγνώμη αλλά δέν είναι μόνο η ΑΕΠ που κόβει 10 Ευρώ είσοδο.Παντού όπως και πέρυσι τόσο κάνει τόσο τά πλήρωνα κ'εγώ. Πώς να γίνει δηλαδή, όταν πληρώνεις διαιτησία 925,00 Ευρώ??? Γι'αυτό λέμε πάρτε διαρκείας. Όσο γιά το κυλικείο δέν μπορείς να πείς??? ΠΡΩΤΟΣ,μόνο που με τη Νάουσα χρειάζομαι άλλα 2 άτομα. Πάμε τώρα γιά κορυφή!!! Υπάρχει το ενδεχόμενο, άν πάρουμε την Νάουσα (εγώ λέω 2-0 το σκόρ)τότε πάμε γιά 5 συνεχόμενες νίκες. Μετά μέ Βατανιακό έχει ο θεός, βλέπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στό 2ο σχόλιο του φίλου μου Φώτη Μπαζάκα, είμαι αδιάβαστος καί δέν ξέρω να απαντήσω. Ξέρω μόνο το σκόρ με την Νάουσα. Είπα 2-0 πρίν αρκετές ημέρες. Έχουμε καί ευχάριστα νέα, αφού τήν κυριακή δηλώνει παρών και ο Σάκης Μεγαλοοικονόμου. Τί μου νοιάζει γιά τον Λεωνίδα!!! θά τόν βρούμε όμως!!! Τήν τετάρτη χάσαμε την μισή ομάδα απ'την προπόνηση. Όλοι ντογρού για Πειραιά. Αν είναι δυνατόν. Εντάξη, ο Παπακων/νου πήγε να δεί τον Μέλμπερκ. Ο Ντράγκαν όμως??? Εδώ σε θέλω. Αλήθεια ρε παιδιά, ποιός είναι ο συννεφιασμένος στο Βατόλακκο και δέν τό πήραμε είδηση??? Τελικά Φώτη είσαι μεγάλη γάτα. Κάτι σάν πανόπτης Η.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)