ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙΜΗ ΜΑΣ....

Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας "Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ" και γενικότερα για το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, στην αναφορά που έκανε ο κ. Γιώργος Σαρρής  και δημοσιεύθηκε στο http://www.periferiako.com/index.php για το ήθος και την κόσμια συμπεριφορά της ομάδας μας, της διοίκησης και των φιλάθλων μας. 
Τον ευχαριστούμε!!!   

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Ηταν η απαραίτητη τυπική διαδικασία που έπρεπε να γίνει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σήμερα ολοκληρώθηκε! Το τρίτο μέρος της κλήρωσης για τη φετινή Δ' Εθνική έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα στη Βέροια, το αγωνιστικό πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων ομίλων είναι πλέον γνωστό στις ενδιαφερόμενες ομάδες και, πλέον, απομένει να περάσουν 13 ημέρες για την επίσημη έναρξη του νέου πρωταθλήματος των δυσκολιών και της ανομοιογένειας. 
Η σημερινή διαδικασία κύλησε αρκετά πιο ομαλά συγκριτικά με τη χθεσινή των Αθηνών, με τον Γιώργο Σαρρή να απευθύνει ομιλία παρομοίου ύφους και περιεχομένου με αυτήν της Γλυφάδας, για την οποία ενημερωθήκατε από το periferiako.com.    Επιπροσθέτως, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος γνωστοποίησε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ η επιχορήγηση της σεζόν 2008-2009, η οποία θα δοθεί στα σωματεία. 
Παράλληλα, τόνισε ότι οι ομάδες Εχίνος Σπορ, Ορφέας Ελευθερούπολης (1ος όμιλος), Ολυμπιακός Γαλατάδων, Εδεσσαϊκός (2ος όμιλος), Σβορώνος, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (3ος όμιλος) και Βελούχι, Ατρόμητος Σπερχειάδας (4ος όμιλος) θα λάβουν σύντομα το χρηματικό έπαθλο για το ήθος και την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.
Να αναφερθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Πρόεδρος των ΕΠΣ Ημαθίας, Κοζάνης και Καρδίτσας, Γιώργος Καραμελίδης, Χρήστος Σάββας και Σωτήρης Πάπαρης, αντίστοιχα.
http://www.periferiako.com/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)