ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ν. Κ. ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΣΤΗΝ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

Ακριτίδης Κ. Νικόλαος 
Παθολόγος - Διευθυντης ΕΣΥ
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ο Βατόλακκος, η ομάδα του διπλανού προσφυγικού χωριού θα εκπροσωπούσε όλους μας στα play off για...
την άνοδο στην Τρίτη εθνική κατηγόρια.
Και οι λόγοι είναι πως από τα παιδικά μας χρόνια πάντα βρισκόμενοι αντίπαλοι εδώ και πενήντα χρόνια δεν φαίνονταν πως είχαν το ποδοσφαιρικό DNA στη φύση τους.

Όμως διαψευσθηκαμε.
Γι αυτό ποτέ μην λες ποτέ. 
Ένα κατόρθωμα δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον πληθυσμό και τις υποδομές του χωριού. Παρ όλα αυτά με τις άοκνες προσπάθειες των αδελφών Ντίγκου οι οποίοι δεν επείσθησαν κόπο και χρήματα κατάφεραν να καταστήσουν την ομάδα και το χωριό γενικότερα πασίγνωστο στο πανελλήνιο.

Και είναι άξιοι και ικανοί γιατί μόνοι τους χωρίς την βοήθεια άλλων οικονομικών παραγόντων να ανταποκριθούν στις όποιες απαιτήσεις του δύσκολου αυτού εγχειρήματος.

Από καρδιάς θέλω και δημόσια να τους συγχαρώ για τη μεγάλη αυτή επιτυχια και τους ζηλεύω γιατί με την αγάπη για τη ομάδα και το χωριό δίνουν σε όλους μας την Ελπίδα πως πόσα μπορεί να πετύχει κάποιος με μόνα εφόδια την αγάπη του τοπου του.

Να σταματήσουμε να βλέπουμε όλα τα πράγματα από την αρνητική τους σκοπιά με την κριτική και τι έκαναν? 
Κατάφεραν κάτι ονειρώδες για τα δεδομένα του αθλητισμού στην χώρα μας πρώτα και στην αθλητική κοινωνία του νομου μας γενικότερα.

Μπραβο τους!!!


Ακριτίδης Κ. Νικόλαος 
Παθολόγος - Διευθυντης ΕΣΥ
Αραβαντινού 18, Ιωάννινα, 45444

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)