ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ 2014-15

Τέλος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α.Ε.Ποντίων ΑΕΠ Βατολάκκου.
Το συγκρότημα του Χρήστου Λάλλου ύστερα από μια πολύ πετυχημένη σεζόν, αφού...
κατέκτησε κύπελλο και πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Γρεβενών, εκπροσώπησε επάξια το ποδόσφαιρο του νομού μας στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ Δ. Μακεδονίας.

Η ομάδα του Βατολάκκου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κοίταξε στα μάτια αντιπάλους όπως: ο Εορδαικός, το Άργος Ορεστικό και ο ΠΑΣ Φλώρινα.
Σε καμιά στιγμή αυτού του μίνι πρωταθλήματος, η Διοίκηση και οι παίκτες της Α.Ε.Π., δεν άφησαν να φανούν οι οικονομικές και πληθυσμιακές διαφορές των ομάδων.

Αγωνίστηκε όπως οι 300 του Λεωνίδα, γιατί τόσοι περίπου είναι και οι μόνιμοι κάτοικοι του Βατολάκκου, κέρδισαν την αποδοχή και τον σεβασμό των αντιπάλων, έπαιξαν ανοιχτά και θεαματικά, προσπάθησαν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα και μπορεί, αν δεν ήταν άστοχοι και άτυχοι στην τελική προσπάθεια, να είχαν κερδίσει κάτι περισσότερο.


Μέσα σε αυτό το εικοσαήμερο, με συνεχόμενους αγώνες, με μετακινήσεις, με πολλές προπονήσεις,με δουλειές, σχολεία, εξετάσεις, οικογενειακές υποχρεώσεις, είδα παιδιά "Γεννημένους Νικητές" πραγματικά, στα μάτια τα δικά μου και πιστεύω και όλων των φίλων της Α.Ε.Π..
Έδειξαν ότι οι γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές και γενικότερα το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, αξίζει κάτι περισσότερο.
Γι 'αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη, οι προύχοντες και κατέχοντες του νομού μας, πρέπει να στηρίξουν αυτά τα παιδιά.

Κλείνοντας θα ήθελα σαν μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε.Π., να υποσχεθώ σε όλους τους Βατολακκιώτες και τους φίλους της ομάδας, ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να κρατήσουμε την Α.Ε.Π. πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη του νομού Γρεβενών, περιμένοντας την αναγέννηση από τις στάχτες του, αυτού του ιστορικού Σωματείου που λέγεται ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ.

Για εμάς, Τέλος αυτή η σεζόν, 
Πάμε από την αρχή, Ξεκινάμε με μία μεγάλη Λαϊκή και Ποντική βραδιά το ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6/2015 με Κώστα Αγέρη και Δημήτρη Καρασαββίδη, στον αύλιο χώρο του Δ. Σχολείου Βατολάκκου. 

Σας περιμένουμε όλους....


Για το Δ.Σ. 
Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)