ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ


Δ' ΕΘΝΙΚΗ 3ος όμιλος

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
- Α. Ο. ΣΙΑΤΙΣΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2009
Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3μμ

Γειτονικό ντέρμπι στα Γρεβενά, με τα Αεράτα να θέλουν μόνο τη νίκη. Τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών δεν πτοούν το Νίκο Μπαλοδήμο, που δηλώνει ότι η ομάδα θα παλέψει ως το τέλος. Η φιλοσοφία του έμπειρου τεχνικού είναι γνωστή, φτάνει τώρα και η σειρά των ποδοσφαιριστών ν' αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Η Σιάτιστα μετά την αλλαγή προπονητή, έχει εξαιρετική πορεία, αφού σε 4 συνεχόμενους αγώνες μάζεψε 10 βαθμούς και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν οι παίχτες των Αεράτων παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, αν αναλογιστούν τις ευθύνες τους και ακολουθήσουν τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα είναι θετικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

Γκορτζίλας Ε.

Νικολαϊδης Κ.

Σχισμένου Ξ.

(Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Καραμανίδης Δημήτριος (Κοζάνης)





Σάββατο: 5 Δεκεμβρίου 2009
11η αγωνιστική Α' κατ. Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ
Γήπεδο: Μεγάλου Σειρηνίου


Με τον αέρα του πρωτοπόρου πλέον η Σειρήνα, αντιμετωπίζει την έμπειρη ομάδα της Ιτέας. Παρόλο που η διαφορά στη βαθμολογία μεταξύ των δυο ομάδων είναι στους 17 βαθμούς, σοβαρότητα ζήτησε ο Σαράντης Μπαλντούμης απ' τους ποδοσφαιριστές του. Η Ιτέα παλεύει όλα τα παιχνίδια και η Σειρήνα απ΄ το πρώτο λεπτό του αγώνα πρέπει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Στο μεταξύ παρατηρήσεις στους παίχτες του, έκανε ο τεχνικός της Σειρήνας, στην ανάλυση του αγώνα με τον Κτηνοτροφικό. Παρόλο που τους έδωσε συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, που ενώ η ομάδα έπαιζε με 10 παίχτες απ' το 50΄ δεν απειλήθηκε, αυτοσυγκράτηση ζήτησε στο θέμα των καρτών. Επίσης ενοχλήθηκε απ' το γεγονός ότι οι παίχτες χαλάρωσαν με το 0-3, πράγμα που συμβαίνει για 2η φορά φέτος.

Οι υπόλοιποι αγώνες της 11ης Αγωνιστικής



Καρπερό- Αγ. Γεώργιος

Δεσκάτη- Κοκκινιά
Παλιουριά- Κιβωτός
Μέγαρο- Δήμητρα
Μηλιά- Κτηνοτροφικός
Αμυγδαλιά- Φελλί


By fotis bazakas

2 σχόλια:

  1. Κάτι έγραψα και για την ΑΕΠ, γιατί δεν το έβαλες; Μήπως επειδή πάτε για φιλικό στα φιλαράκια σας της Αγκαθιάς;
    Φέρε και κανένα ρεβανί από τη Βέροια. Μην ξεχνιέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΎΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. Η Α.Ε.Π. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ? ΣΕΙΡΗΝΑ ή ΑΕΡΑΤΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ. ΤΑ ΛΕΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)