ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Προετοιμασία ΠΥΡΣΟΥ με ψυχολογία εν όψη Κρανούλας.


Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Πυρσός την Κυριακή για να μειώσει κι άλλο τη βαθμολογική διαφορά από τους πρωτοπόρους του ομίλου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Παντζιαράς, είναι η απουσία του Κοπούνοβιτς (αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας) και Παπουλή, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Κρανούλα. Στο μεταξύ υπολογίζεται πλέον ο Μπανούσης που αποθεραπεύτηκε. Με ανεβασμένη την ψυχολογία και μετά τις θετικές εξελίξεις της τελευταίας βδομάδας και με τη συμπαράσταση του κόσμου, ο Πυρσός μπορεί άνετα να κατακτήσει το τρίποντο.
Εν τω μεταξύ παρελθόν από το δυναμικό του Πυρσού αποτελούν οι Μπάμπης Μπλιθικιώτης καιΓιώργος Μπουτογιάννης.
Αμφότεροι έλυσαν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση του συλλόγου και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Από την πλευρά της διοίκησης υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές από τοπικές ομάδες.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΤΣΑΜΠΑΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΣΕΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σήμερα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ στο γήπεδο της Α.Ε.Π. Βατολάκκου,υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Παντζιαρά, με όλο το δυναμικό της ομάδας.





Ο προπονητής της Α.Ε.Π. Χρήστος Λάλλος με τον νέο γενικό αρχηγό της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ Αντώνη Τσαρσιώτη.












Παρόντες ο πρόεδρος της Α.Ε.Π. Θωμάς Ντίγκος με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ Κώστα Κοτζατίσογλου.


Κ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)