ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ντέρμπι θα έχουμε στο ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 15.00 μ.μ. μεταξύ των ισόβαθμων στην 7η θέση του 3ου ομίλου της Δ΄Εθνικής Α.Ε.Π. Βατολάκκου και Αλεξάνδρειας.
Η Αλεξάνδρεια είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Φέτος βέβαια το ρόστερ της αποτελείται από νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα εκτός έδρας.
Προβληματισμένος ο τεχνικός των Ποντίων Χρήστος Λάλλος με την απόδοση της Α.Ε.Π. στο Αμμοχώρι, όπου οι Πόντιοι "έπεσαν" αμαχητί. ΄Ετσι ο κ. Λάλλος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έριξε το βάρος στην τόνωση του ηθικού και της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του. Η Α.Ε.Π. όταν παίζει συγκεντρωμένα, με ψυχή και ομαδικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή, αν συγκρίνει κάποιος τα φετινά με τα περσινά δεδομένα και θα γίνει καλύτερη, αν όλοι καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται μεμψιμοιρία και γκρίνια, αλλά προσήλωση στο να μείνει η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία.
Το λέμε και το εννοούμε!!! Είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα και πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα παίζοντας με ψυχή μέσα στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να δείξουμε από αύριο μέσα στο γήπεδο μας με την Αλεξάνδρεια. Εδώ μέσα δέν περνάει κανένας από αύριο. Παίζουμε με πάθος και ψυχή. Παίζουμε στην Α.Ε.Π. - Παίζουμε για την Α.Ε.Π.. ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!
fotis bazakas - http://seirini.blogspot.com -- Κ.Ν. http://aepvatolakkou.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Είσαι πολύ ωραίος βρε καψεμιτζή.
    Ούτε κουβέντα για τις 7 εντολές που σου έδωσα.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    7 εντολές πήρες, εφτά τεμάχια ρίξαμε.
    Ανοίξτε τα γκαβά σας αύριο και μην παίζετε ξανά σαν μοδιστρούλες. Μας πήραν χαμπάρι στο Αμμοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι Φώτη. Έχεις δίκιο. Σαφώς οι 7 εντολές θα τηρηθούν κατά γράμμα.
    Οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα πρέπει να δείξουν σε ποιά ομάδα παίζουν. Αν είναι πάλι μοδιστρούλες θα τους στείλω στον Ασλάνη και τον Κωστέτσο. Όπως έλεγε και ο Γιώργος: Φτάνει πιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)