ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ο Κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΣΕΙΡHΝΑ.

Αποχαιρέτησε χθες την ΑΕΠ ο Κώστας Τσακνάκης. Ο 25 χρονος σέντερ φόρ θεώρησε αμφίβολη τη συμμετοχή του στην ομάδα, καθώς η ΑΕΠ ενισχύθηκε επιθετικά με μεγάλα ονόματα. Έτσι ο φίλος Κ. Τσακνάκης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και συγκεκριμένα στη συμπαθέστατη ομάδα του ΣΕΙΡHΝΙΟΥ, η οποία πάει φουλ για άνοδο.(το ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι το αξίζει). Καλή τύχη στον Κώστα και τη νέα του ομάδα.
Κατά τη γνώμη μου την καλύτερη μεταγραφή της έκανε ο ΑΟ ΣΕΙΡHΝΑ χθές προσθέτοντας στο ρόστερ της ομάδος τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Τέγο από την Δήμητρα Γρεβενών. Ο Γ. Τέγος άργησε να δώσει απάντηση στην ΑΕΠ και τη θέση του έχει καλύψει άλλο μεταγραφικό όνομα. Εύχομαι ότι καλύτερο στο φίλο Γιώργο.
Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα ακουστούν και άλλα ονόματα από την ΑΕΠ τα οποία θα πάρουν το ΟΚ για την αποχώρησή τους στην ομάδα της ΣΕΙΡHΝΑΣ, λόγω πληθώρας ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δέν θα έχουν συμμετοχή στην ομάδα των Ποντίων.
Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΠ με το Μακεδονικό Φούφα στις 6μμ στο γήπεδο Βατολάκκου. Δυνατό τέστ για τον προπονητή της ΑΕΠ ΧΡ. ΛΑΛΛΟ καθώς γνωρίζει καλά την αντίπαλη ομάδα. Ο έμπειρος κόουτς αναμένεται να βγάλει πολλά συμπεράσματα μετά το συγκεκριμένο αγώνα. Πάμε γήπεδο!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)