ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 4-2

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ: 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

Θετικότατο και νικηφόρο το δεύτερο φιλικό τεστ της Α.Ε.Π. Η ομάδα του Χρήστου Λάλλου επιβλήθηκε άνετα της Α.Ε.Κοζάνης με το ευρύ 4-2. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η ΑΕΠ στο α΄ημίχρονο σημείωσε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι και έχασε σωρεία κλασσικών ευκαιριών. Στο β΄ημίχρονο που ο Χρήστος Λάλλος άλλαξε όλη την ενδεκάδα, η ομάδα της Κοζάνης ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, πάλι όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχαν οι Πόντιοι, που δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Φάσεις και γκολ

9΄- Ο Χρ. Καραγιάννης συνεργάστηκε άψογα με τον Μεγαλοοικονόμου το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

12΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρ. Καραγιάννη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σιαμπανόπουλου.

17΄- Καταπληκτική μπαλιά του Μεγαλοοικονόμου στο Χρ. Καραγιάννη που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.

31΄- Ο Γκουρουμάνος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πουταχίδης με παράλληλη πάσα βρήκε τον Μεγαλοοικονόμου μέσα στη μικρή περιοχή, που με απευθείας πλασέ πέτυχε το 1-0.

36΄- ΄Εξοχος συνδυασμός Γκουρουμάνου - Μεγαλοοικονόμου και ο τελευταίος με άπιαστο πλασέ σημείωσε το 2-0.

44΄- Δεύτερο τετ-α-τετ του Χρ. Καραγιάννη μετά από έξοχη μπαλιά τρύπα του Γκουρουμάνου, που αστόχησε και πάλι.

48΄- Ο Φωλίνας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Αθανασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

59΄- Ασυνεννοησία μεταξύ Αθανασόπουλου και Τζήκα εκμεταλλεύτηκε ο Σακαλής που πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

61΄- Ο Φωλίνας βρήκε ωραία τον Τσολακίδη μέσα στην μικρή περιοχή και ο τελευταίος με κοντινό σουτ μείωσε σε 2-1.

64΄- Ο Γκουρομάνος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Χρ. Καραγιάννης με κοντινή προβολή πέτυχε το 3-1 για την Α.Ε.Π.

66΄- Ωραία παράλληλη συρτή σέντρα του Τσιάρα από δεξιά και ο Δ. Ασλανίδης με πλασέ σε πρώτο χρόνο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σιαμπανόπουλου και στη συνέχεια κέρδισε το ριμπάουντ σημειώνοντας το 4-1.

70΄- Συρτό σουτ του Γκουρουμάνου από πολύ ευνοϊκή θέση πέρασε σύρριζα άουτ.

79΄- ΄Εξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπαμιχαήλ, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σιαμπανόπουλος.

86΄- Σέντρα του Χολέβα και ο Τρέσιος με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 4-2.

89΄- Βολίδα του Φουσάνη και πάλι εντυπωσιακή απόκρουση του Σιαμπανόπουλου.

Μετά τον αγώνα δηλώσεις έκαναν οι δύο προπονητές:

Χρήστος Λάλλος (ΑΕΠ): ΄Ηταν ένας κλασσικός φιλικός αγώνας προετοιμασίας που είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω 24 παίχτες. Στο α΄ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες και λειτούργησαν άψογα όλες οι γραμμές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου. Η Α.Ε. Κοζάνης είναι μια αξιόλογη ομάδα, που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός των πολλών αλλαγών και ισορρόπησε στο β΄ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά δηλώνω ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. ΄Εχουμε το χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας. Για μένα προσωπικά είναι πονοκέφαλος ο μεγάλος αριθμός των παιχτών που έχουμε στη διάθεσή μας. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ο κόσμος του Βατολάκκου είναι στο πλευρό της ομάδας και τη στηρίζει. Διδασκόμενοι όμως απ’ την περσινή χρονιά θα πρέπει να δείξουν υπομονή και είμαι σίγουρος ότι τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο πρωτάθλημα.

Στέργιος Φουρκιώτης (Α.Ε. Κοζάνης): Θεωρώ ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Βέβαια η ομάδα μου δεν έχει τη δυναμική και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Π., παρ’ όλα αυτά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. ΄Εχουμε μια ομάδα που για πέντε συνεχόμενα χρόνια ήταν στη Δ΄ Εθνική και στη συνέχεια πρωταγωνιστεί συνεχώς στο Α΄ Τοπικό Κοζάνης, που ειδικά φέτος θα είναι εφάμιλλο πρωτάθλημα μ’ αυτό της Δ΄ Εθνικής. Δουλεύουμε πολύ με τα μικρά παιδιά και είναι γνωστή η ακαδημία μας. ΄Οσον αφορά την ομάδα της Α.Ε.Π. φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερη απ’ την περσινή. ΄Εχει πολύ καλούς παίχτες και με την περσινή εμπειρία και το σωστό προγραμματισμό, δεν θ’ αντιμετωπίσει τα προβλήματα του παρελθόντος.

Δηλώσεις έκανε και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. Θωμάς Ντίγκος: Όλα φέτος βαίνουν καλώς. Διδαχθήκαμε πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. ΄Εχουμε πραγματοποιήσει καλές μεταγγραφές και διαθέτουμε φέτος παίχτες με εμπειρία και νεαρούς παίχτες που θέλουν να διακριθούν. Στόχος βέβαια είναι η παραμονή, η οποία κατά τη γνώμη μου θα επιτευχθεί άνετα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως πραγματοποιήσουμε άλλες δύο μεταγγραφές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει κι αυτό φαίνεται ότι μέχρι τώρα έχουμε διαθέσει 200 εισιτήρια διαρκείας.

Α.Ε.Π.: Τσακστάρας(45΄Αθανασόπουλος), Φαλτάκας (76΄Πολύζος), Κυριακίδης (70΄Δ. Τζήκας), Πουταχίδης (45΄Αγγ. Κωτσατίσογλου), Τζερεμές (62΄Φουσιάνης), Χριστοφορίδης (45΄ Παπαμιχαήλ), Ματζιόλας (50΄Θ. Τζήκας), Χρ. Καραγιάννης ( 67΄Γ. Καραγιάννης, 85΄Σούλας), Παπακωνσταντίνου (45΄Δ. Ασλανίδης), Γκουρομάνος (70΄Καρατζάς), Μεγαλοοικονόμου (60΄ Τσιάρας) (Προπονητής: Χ. Λάλλος)

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Σιαμπανόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοταρίδης, Μόσχος, παλάντζας, Τρέσιος, Σακαλής, Φωλίνας, Φερλαχίδης, Κουμπούρας, Τσολακίδης (Ζιάγκας, Δεληβανόπουλος, Μάχτης, Ζαμπούκας, Χολέβας, Λιάμης, Καραγεωργίου) (Προπονητής: Σ. Φουρκιώτης).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ είναι απο τον φίλο ΦΩΤΗ ΜΠΑΖΑΚΑ. Ευχαριστούμε για όλα

φίλε Φώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)