ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

AE.ΠΟΝΤΙΩΝ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 1-0

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Η ΑΕΠ στην επίθεση.
Το Πέραμα σε εκτέλεση κόρνερ.

Ένας συναρπαστικός αγώνας διεξάχθηκε σήμερα στο γήπεδο Βατολάκκου, μεταξύ της ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ και της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων με νικητή την γηπεδούχο ΑΕΠ, με γκολ του Καραγιαννη στο 60'.
Με ελλείψεις παρατάχθηκε η ομάδα μας (Μεγαλοοικονόμου, Μαντζώλας Παπαμιχαήλ), ενώ από νωρίς είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή στο 15
' του Βαγγέλη Γκορουμάνου μετά από τραυματισμό. (φωτο).
Στο 8' σε επίθεση της Προοδευτικής οΣτέλλιος Τζερεμές ανέτρεψε επιθετικό της αντίπαλης ομάδας και ο διαιτητής κ. Ντόβας έστησε τη μπάλα στα 11 μέτρα. Με την εκτέλεση του πέναλτι ο Αθανασόπουλος έπεσε στην πορεία της μπάλας. Στάθηκε άτυχος ο εκτελεστής καθώς η μπάλα σημάδεψε την κάθετη δοκό και κατέληξε άουτ.
Στο 10' ο Χρ.Καραγιάννης χάνει την μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ.
Στο 40' σε σουτ του νεαρού Στ.Τζερεμέ απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Περάματος.
Στο 60' μετά από πρεσάρισμα του Τζερεμέ, ο νεαρός κέρδισε τη μπάλα και με ασίστ τροφοδότησε τον Χρ. Καραγιάννη και αυτός δέν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Στο 68' ο Τσολάκης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
Στο 82' μία διπλή ευκαιρία πήγε χαμένη από πλευράς ΑΕΠ όταν σε σουτ του Τζερεμέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Μ. Ιωαννίδη και το δυνατό βολέ του Μάκη απέκρουσε εντυπωσιακά από το Γ ο γκολκίπερ της Προοδευτικής.
Ευχόμαστε στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.


Η σύνθεση που παρέταξε ο προπονητής των γηπεδούχων, κ. Χρήστος Λάλλος, έχει ως εξής:
Αθανασόπουλος, Φαλτάκας, Παπακωνσταντίνου, Χριστοφορίδης, Φουσάνης, Κυριακίδης, Ιωαννίδης, Τζερεμές, Γκορουμάνος (20' λ.τ. Ασλανίδης), Καραγιάννης, Πουταχίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σιούλας, Τζιαμπίρης, Πολύζος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Λάλλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
"Σήμερα η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έπαιξε γρήγορα, είχε πάθος αν και είχαμε τρεις βασικές ελλείψεις. Αυτό δε φάνηκε στον αγώνα, γιατί τα παιδιά είχαν πάθος, είχαν θέληση και πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βρει το ρυθμό της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας.Τα παιδιά δουλεύουν πρωί βράδυ, είναι και πιασμένα αυτή τη στιγμή.Πιστεύω ότι μέχρι 20 του μηνός (Σεπτεμβρίου), που θα αρχίσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι πανέτοιμη.Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν πολύ καλή, πολύ δυνατή και γρήγορη. Πιστεύω, τέλος, ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία εύκολα".
Ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη 26 Αυγούστου για την Α.Ε.Π. το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Γαλατινή, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και όπου θα αγωνιστεί εκ νέου ένας εξαιρετικός Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος Κουτσομήτρος.
Να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά η φιλοξενία των ανθρώπων του Βατολάκκου υπήρξε άψογη και τους αξίζουν τα εύσημα, γιατί όλοι οι αντίπαλοι, αλλά και όλος ο κόσμος που επισκέπτεται το όμορφο Δ.Δ. Βατολάκκου του Δήμου Γρεβενών αποκομίζουν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Μαργαρίτης Γ. Αλέξανδρος

1 σχόλιο:

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)