ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΑΕΠ - ΦΟΥΦΑΣ 3ος φιλικος αγώνας 0-2

Ενας πολύ ενδιαφέρον αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Βατολάκκου ανάμεσα στην ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ. Νικήτρια η φιλοξενούμενη ομάδα με σκόρ 0-2.Τα πρώτα 20 λεπτά η ΑΕΠ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Καραγιάννης Χ. στις 3 κλασικές ευκαιρίες που έκανε δεν κατάφερε να κάνει τις φάσεις σε γκόλ. Από 'κει και μετά ο Φούφας βγήκε στην αντεπίθεση και στο 35' από λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΠ έγινε το 0-1. Στο 40' νέα ασυνεννοησία των αμυντικών, όπου το λάθος εκμεταλλεύεται ο Τσαγκαλίδης και με δυνατό σούτ έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΠ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αξιώσεις, αλλά πάλι η ατυχία στις φάσεις που έκανε δέν αξιοποιήθηκαν κατάλληλα , με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-2 έως το τέλος του αγώνα.
Οι φάσεις για την ΑΕΠ έγιναν στο στο 15' όταν ο Καραγιάννης πλάσαρε τον Κεχαγιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 22' νέα ευκαιρία για την ΑΕΠ όταν το σούτ του Χ. Καραγιάννη έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 25' διπλή ευκαιρία πάλι για την ΑΕΠ όταν τα σουτ του Καραγιάννη και Γκουρουμάνου δέν βρήκαν το στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ έκανε 2-3 ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως το ανάλογο αποτέλεσμα.
Ο νεαρός Στ.Τζερεμές στο 50' σε δυνατό σούτ που έκανε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από πλευράς Μακεδονικού Φούφα η ομάδα της Κοζάνης παρουσίασε ένα σφριγηλό σύνολο και θα είναι μία απο τις καλές ομάδες του 3ου ομίλου, καθώς ο βασικός κορμός της ομάδος παραμένει ο ίδιος με πέρυσι και χωρίς να έχει πολλές προσθήκες στο ρόστερ της πέρα από 3-4 μεταγραφές. Πολύ καλή συνεννόηση των παικτών από τον Φούφα και πολύ καλή η κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ευχόμαστε στο Μακεδονικό καλή πορεία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)