ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 0 - 4 (0-2)

Σάββατο 20-11-2010
Γήπεδο Ιτέας
9η Αγωνιστική
Σε ένα μέτριο παιχνίδι και χωρίς να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της, η Α.Ε.Π. Βατολάκκου πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης εκτός έδρας, απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας ΑΣ Νεοχώρι. 
Σκόρερ ο Γκορουμάνος στο 15' λεπτό και χατ τρίκ ο Δ. Ασλανίδης (43', 52' και 56') για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
 α' ημίχρονο
8' σέντρα του Γκορουμάνου στην περιοχή του Νεοχωρίου, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ο Ασλανίδης με τον Δ. Γεωργιάδη που βρίσκονταν σε καλή θέση.
13' αντεπίθεση του Λιάκου, το πλασέ από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Αποστολίδης.
15' πάσα του Ασλανίδη στον Γκορουμάνο, ο οποίος περνώντας 3 αμυντικούς του Νεοχωρίου, βγήκε στον κενό χώρο, έκανε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τραπέζα 0-1.
20'  σέντρα-σουτ του Ε. Καφετζή, απέκρουσε ο Αποστολίδης που ήταν καλά τοποθετημένος.
27'  Ασίστ του Γκορουμάνου στον Ασλανίδη που κινήθηκε στην περιοχή, μπήκε στη φάση ο Δ. Γεωργιάδης, έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση, αλλά ήταν άστοχος.
 43' πάσα που πέρασε ο Καραπάς στον Ασλανίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα περνώντας 3 αμυντικούς του Νεοχωρίου, καλό το σουτ στα δίχτυα 0-2.

 β' ημίχρονο
 46' αντεπίθεση του Νεοχωρίου με τον Γκόλια, καλό το σουτ, πάνω από τα δοκάρια του Αποστολίδη.
 48' η πάσα του Δ. Νάνου στον Λιάκο που βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή της Α.Ε.Π., ο Λιάκος ψηλοκρεμαστό πλασέ την ώρα που έκανε έξοδο ο Αποστολίδης, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Την φάση δεν ακολούθησε κανένας επιθετικός και χάθηκε μοναδική ευκαιρία για το Νεοχώρι.
 52' γέμισμα του Παπαδόπουλου με το κεφάλι, άστοχη έξοδος του Τραπέζα, ο Ασλανίδης μπήκε στη φάση και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 0-3 για την ομάδα του.
 55' καλό σουτ του Ε. Καφετζή, μπλόκαρε σταθερά ο Αποστολίδης.
56' με καλή ενέργεια που έκανε ο Ασλανίδης, απέφυγε τους αμυντικούς του Νεοχωρίου, έκανε το σουτ, λάθος του τερματοφύλακα, η μπάλα στα δίχτυα 0-3 και χατ τρίκ για δεύτερη φορά φέτος για τον δραστήριο επιθετικό της Α.Ε.Π. Ασλανίδη.


 76' ο Νταγκούλης πλάσαρε άουτ στην κενή εστία του Αποστολίδη.
 85' σουτ του Μαγιάννη από το ύψος της περιοχής, στην πορεία της μπάλας ο Τραπέζας απέκρουσε σε κόρνερ.
Αριστη η διαιτησία: Κ. Τσέτσιλα, Μπαμπάμτζη, Ρίγκου (Γρεβενών).


ΝΕΟΧΩΡΙ (Βασ. Ζαρδέλης) Τραπέζας, Α. Νάνος, Τσιρώνης, Χ. Καφετζής, Μπαλάφας, Τσιούγκος, Λιάκος (52' Φ. Τραπέζας), Δ. Νάνος, Β. Καφετζής, Ε. Καφετζής (62' Νταγκούλης), Γκόλιας.


Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σάκης Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης, Κώτσης, Ντενίς,  Καραπάς, Σπυρόπουλος,  Δ. Γεωργιάδης, Κ. Παπαδόπουλος, Γκορουμάνος, Βάσος(58' Ι. Ασλανίδης), Σ. Γεωργιάδης (56'Αγγ. Παπαδόπουλος), Δ. Ασλανίδης (58' Μαγιάννης) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)