ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ 2-3 (0-1)


Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
2η αγωνιστική
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ 2-3 (0-1)
Σάββατο: 25-09-2010, ώρα: 16.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)
Α΄Βοηθός: Φώλιας (Γρεβενών)
Β΄Βοηθός:  Ηρακλής Αλεξίου (Γρεβενών)

Ματς για γερά νεύρα και αγωνία ως το τέλος είχαμε στην Αμυγδαλιά, αφού η Α.Ε. Ποντίων κατάφερε με την αφλογιστία των αμυντικών της, ιδιαίτερα στο α΄μέρος να μετατρέψει τον αγώνα σε ντέρμπι. Στο α΄ημίχρονο οι Πόντιοι είχαν την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν πολλές ευκαιρίες να ¨καθαρίσουν¨από νωρίς το παιχνίδι. Στο β΄μέρος η Αμυγδαλιά που δεν το έβαλε κάτω, ανέβασε την απόδοση της, σημείωσε δυο γκολ από στημένες φάσεις (κόρνερ) και πάλεψε ως το τέλος για την ισοφάριση, αφού η Α.Ε.Π. συνέχισε να χάνει και πάλι ευκαιρίες και στα τελευταία 6 λεπτά έμεινε με 9 παίχτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα των Ν. Καραπά και Δ. Ασλανίδη.


6΄- Ο Γκουρομάνος ελίχθηκε από αριστερά, σούταρε δυνατά, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Ρεβύθη κι έτσι οι Πόντιοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 0-1.
23΄- Βολίδα του Ντενίς από τα 25 μ. πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του  Ρεβύθη.
29΄- Κεφαλιά του Σ. Μαγιάννη από κοντά μετά από σέντρα του Βάσου δεν βρήκε στόχο.
31΄- Ο Σαμαράς τροφοδότησε τον Κ. Καραλιόλιο που σούταρε αδύναμα από δεξιά, άουτ.
33΄- Πολύ δυνατό του Γκουρομάνου, απέκρουσε με υπερέντασε ο Ρεβύθης.
42΄- Μεγάλη ευκαιρία για τους Πόντιους να σημειώσουν και 2ο τέρμα, όταν ο Γκουρομάνος από αριστερά έβγαλε σέντρα ακριβείας για να καταφέρει ο Μαγιάννης να αστοχήσει με πλασέ, μόνος προ του Ρεβύθη.
46΄- Τετ-α-τετ ο Δ. Ασλανίδης, πλάσαρε όμως άουτ.
47΄- Κεραυνό του Γκουρομάνου απέκρουσε ο Ρεβύθης και ο επερχόμενος Δ. Ασλανίδης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να πετύχει το 0-2.
49΄- Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Κ. Καραλιόλιου, ανάγκασε τον Αποστολίδη να απογειωθεί κυριολεκτικά και να αποκρούσει στη γωνία του σε κόρνερ.
59΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Σαμαράς από δεξιά, πετάχτηκε ο Ζιώγας στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.
64΄- Ο Δ. Ασλανίδης έκλεψε την μπάλα από τον Αθ. Κουταλή, μπήκε από αριστερά, έβγαλε ασίστ στο Σ. Μαγιάννη που αυτή τη φορά δεν αστόχησε και σημείωσε το 1-3.
73΄- Επέλαση του Παπαδόπουλου από δεξιά, παράλληλη σέντρα στο κέντρο της περιοχής, σουτ στην κίνηση του Δ. Ασλανίδη πέρασε σύρριζα άουτ.
76΄- Ασίστ του Γκουρομάνου στο Σ. Μαγιάννη που πλάσαρε για να σταματήσει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρεβύθη.
78΄- Εκτέλεση κόρνερ από το Σαμαρά, ασθενής απόκρουση του Αποστολίδη, σύγχυση στην άμυνα της Α.Ε.Π. εκμεταλλεύτηκε ο Σαρτικίδης που με κοντινή προβολή μείωσε σε 2-3.
84΄- Τετ-α-τετ βρέθηκε ο Γεωργιάδης μετά από έξοχη πάσα του Μελά, πολύ κακό όμως το πλασέ του, μπλόκαρε εύκολα ο Ρεβύθης.
86΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρτικίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
89΄- Κεραυνό του Σπυρόπουλου και φοβερή απόκρουση του Ρεβύθη σε κόρνερ.

Κόκκινες κάρτες: Ν. Καραπάς 84΄, Δ. Ασλανίδης 87΄

Εξαιρετική η διαιτησία του Δ. Θάνου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ (Χρήστος Σαμαράς): Ρεβύθης, Λιάμπας, Χάτσιος (50΄Ζιώγας), Ντινόπαππας, Σιόλας (72΄Γ. Καραλιόλιος), Σαρτικίδης, Σαμαράς, Κουταλής, Κ. Καραλιόλιος, Σκόδρας, Τσιρώνας

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σάκης Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης, Τσιούρης, Ντενίς (72΄Νικολαϊδης), Καραπάς, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Βάσος, Γκορουμάνος, Μαγιάννης (76΄Γεωργιάδης), Μελάς, Δ. Ασλανίδης

Φώτης Μπαζάκας – Κώστας Ντίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)