ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22) ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 - 3 - 2010
ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΩΡΑ: 1500
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΕΡΕΤΙΔΗΣ Φ. (Καβάλας)
ΕΠΟΠΤΗΣ α': ΠΟΛΙΑΝΙΤΗΣ Α. (Καβάλας)
ΕΠΟΠΤΗΣ β': ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε. (Καβάλας)
Παρατηρητής ΓΚΟΥΝΤΑΣ Ι. (Κοζάνης).


Κομβικό κρίνεται το ματς στην Αλεξάνδρεια για τη Διοίκηση και τον προπονητή της Α.Ε.Π. 
Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρσι, η αντίστροφη πορεία για τη σωτηρία της Α.Ε.Π. άρχισε από την Αλεξάνδρεια.
Και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι για να νιώσουν ασφάλεια ξεφεύγοντας κατά πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Α.Ε.Π. για να παραμείνει στο παιχνίδι της σωτηρίας.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος, αφού με την επιστροφή των τραυματιών Χριστοφορίδη, Τζερεμέ και Μαντζώλα, έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. "Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο", δήλωσε ο τεχνικός των Ποντίων. Η ομάδα μας αυτή τη χρονική στιγμή είναι "μια γροθιά" και έχουμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν μεταμορφωθεί πλέον σε πολεμιστές και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι τέλους.
 Εξάλλου ο Γενικός Αρχηγός των Ποντίων Γρηγόρης Παπαδόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά. "Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια δεν εξαρτώνται όλα από μας, αφού χρειαζόμαστε και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εμείς θα παμε για νίκη στην Αλεξάνδρεια και είμαι πεπεισμένος ότι αν τα παιδιά παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, θα τα καταφέρουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα και χρειάζεται επιμονή και υπομονή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)