ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21) ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 - 3 - 2010  
ΩΡΑ 3:00 
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
Διαιτητής: Σταματελόπουλος Ι. (Ηπείρου)
Επόπτης α': Καρρά Χ.(Ηπείρου)
Επόπτης β': Ψαρράς Π.(Ηπείρου)
Παρατηρητής: Παπαλίτσας (Καρδίτσας)


Πλήρης και ετοιμοπόλεμη θα παραταχθεί η Α.Ε.Π. κόντρα στο Αμμοχώρι, την Κυριακή στο Βατόλακκο. Παρόλο που θεωρητικά το ματς κρίνεται εύκολο, αφού το Αμμοχώρι έχει ήδη υποβιβαστεί, ο Χρήστος Λάλλος εφιστά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. ηττήθηκε στο Κανένας δεν ξεχνά, ότι η Α.Ε.Π.Αμμοχώρι στο ματς του α΄γύρου και το ζητούμενο είναι η νίκη για να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. 
"Είχα πει και παλαιότερα, ότι διαθέτουμε τους παίχτες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε", τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Π. κ. Δρόσος Φαλτάκας. Απόδειξη ο αγώνας με τη Νάουσα, που είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δικαιούμασταν το τρίποντο. Από δω και πέρα θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)