ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1 - 0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 21 - 2 -2010 η 19η αγωνιστική της Δ' εθνικής.
Φτωχό το τοπικό ντέρμπι και κακοποίηση του ποδοσφαίρου από τις δύο κορυφαίες ομάδες που εκπροσωπούν το νομό Γρεβενών στη Δ' εθνική κατηγορία. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Βατολάκκου, μόνο ποδόσφαιρο δεν είδαν.
Το μόνο θετικό, ήταν το αποτέλεσμα για την ομάδα μας και η κατάκτηση των πολύτιμων τριών βαθμών, που δίνουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Καραγιάννης στο 4ο λεπτό με κεφαλιά.
Το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, αν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. ήταν εύστοχοι.



ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

α' ημίχρονο
4' Γέμισμα λόμπα (από τον κορυφαίο σήμερα Φαλτάκα) στον Καραγιάννη, ο οποίος μπήκε στη φάση και με κεφαλιά κρέμασε τον Τζιόγκου κάνοντας το 1-0 για την Α.Ε.Π..
20' καλό σουτ του Ασλανίδη πέρασε λίγο άουτ.
32' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου, σε ετοιμότητα ο Αθανασόπουλος έβγαλε σε κόρνερ.
41' το πλασέ του Ιωαννίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τζιόγκου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
β' ημίχρονο
46' πολύ καλό ξεκίνημα με την Α.Ε.Π. να έχει την πρωτοβουλία σε μία άψογη συνεργασία Παπαμιχαήλ, Ιωαννίδη και Καραγιάννη, που μετά από πλεονεκτική θέση του τελευταίου να πλασάρει πάνω από την εστία του Τζιόγκου.
48' άλλη μία καλή ευκαιρία χαμένη, όταν μετά από σέντρα του Τζερεμέ από αριστερά βρήκε τον Καραγιάννη στην περιοχή, όπου η κεφαλιά που πραγματοποίησε πέρασε ελάχιστα άουτ.
49' ο Καραγιάννης για ακόμη μία φορά βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ στην μικρή περιοχή, αλλά το σούτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία του Τζιόγκου.
51' συηεργάστικαν άψογα Ιωαννίδης και Παπαμιχαήλ με αποδέκτη τον Ιωαννίδη να βγαίνει μπροστά και να κάνει άσχημο πλασέ άουτ πάνω από τα δοκάρια.
52' καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χρ. Μπαλοδήμο, έδειωξε ο Αθανασόπουλος,(σε φάση διαρκείας), στην επαναφορά σουτ του Ευαγγελόπουλου, πάλι ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, η μπάλα στον Δημόπουλο να πλασάρει πάνω στον έμπειρο Αθανασόπουλο.
57' αποβολή του Βασίλη Μαντζώλα (δεύτερη κίτρινη) για σκληρό μαρκάρισμα.
60' σούτ του νεαρού Κοτζατίσογλου πέρασε πάνω από την εστία του Τζιόγκου.
80' καλό σούτ του ταλαντούχου Χριστοφορίδη, λίγο άουτ.


















Μέτρια η διαιτησία από τους: Ν. Μυριούνη, Γ. Γεωργάκη, Α. Ράπτη (Ηπείρου).

Κίτρινες κάρτες: Μαντζώλας(2η κιτρινη, αποβολή), Αθανασόπουλος για την Α.Ε.Π., και γιά τα Αεράτα οι Αναστασιάδης, Δεληβός Σ., ΔημόπουλοςΤ.
Α.Ε.Π.: Χρ. Λάλλος. Αθανασόπουλος, Χριστοφορίδης, Κυριακίδης, Μαντζώλας, Φαλτάκας, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Ιωαννίδης, Ασλανίδης(45' Κοτζατίσογλου), Παπαμιχαήλ(85'Παπακωνσταντίνου), Καραγιάννης.

Αεράτα Γρεβενά:Ν. Μπαλοδήμος. Τζιόγκου, Λάλλος Θ., Ευαγγελόπουλος(80'Κατσαντώνης), Δεληβός Γ., Οικονόμου, Δημητριάδης, Δημόπουλος Τηλ., Μπόζιαρης(74'Δημόπουλος Ραφ.), Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης, Χαστάς(65' Δεληβός Σ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)