ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ: 07-02-2010, Κάστωρ Καστοριάς - Α.Ε.Π. Βατολάκκου

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται πλέον η Α.Ε.Π. Βατολάκκου, μετά την εντός έδρας ήττα απ' τον Εθνικό Κατερίνης, αλλά και με τον τρόπο με την οποία επιτεύχθηκε. Με την πλάτη στον τοίχο λοιπόν θα αντιμετωπίσουν στην Καστοριά τον Κάστορα, που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, έχει ξεπεράσει στη βαθμολογία τους Πόντιους και μάλιστα έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Η Α.Ε.Π. είναι αποφασισμένη να "τα δώσει" όλα στο συγκεκριμένο αγώνα, αφού η σωτηρία είναι το ζητούμενο και το αποτέλεσμα της Κυριακής θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. ΄Ολη τη βδομάδα ο  Χρήστος Λάλλος, προετοίμασε εντατικά την ομάδα του κάτω από αντίξοες συνθήκες και συνέστησε ηρεμία, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα στους ποδοσφαιριστές του. Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τη λήξη της τιμωρίας τους, ο έμπειρος τερματοφύλακας Αθανασόπουλος και ο αρχηγός Σάββας Κυριακίδης. Τα προβλήματα όμως που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος είναι πολλά καθώς θα απουσιάσουν λόγω συμπλήρωσης καρτών οι: Χρήστος Καραγιάννης, Γκουρομάνος, Δημήτρης Ασλανίδης και ο Θεοδόσης Φαλτάκας που άδικα αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό και θεωρούνται αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π.
Σε δηλώσεις του εξάλλου ο Γενικός Αρχηγός της Α.Ε.Π. κ. Δρόσος Φαλτάκας τόνισε: ΄"Εχουμε υποχρέωση να αγωνισθούμε ως το τέλος, όπως κάναμε και την προηγούμενη χρονιά. Είμαι απογοητευμένος απ' τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν. Χάσαμε πολλούς βαθμούς απ' τη διαιτησία και δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Το τελευταίο όμως διάστημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε οργανωμένο σχέδιο εξολόθρευσης της Α.Ε.Π. Βασικοί ποδοσφαιριστές μας τιμωρούνται αναίτια και πάρα πολύ εύκολα. Αποτέλεσμα όλων αυτών και στον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης και στην Καστοριά, να λείπει ο βασικός κορμός της ομάδας. Παρόλα αυτά διαθέτουμε πείσμα και θέληση και θα παλέψουμε ως το τελευταίο παιχνίδι, πρέπει όμως κάποιοι να σεβαστούν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και τις προσπάθειες της διοίκησης για μια αξιοπρεπή πορεία της ομάδας ενός μικρού αλλά υπερήφανου χωριού."
Συντάχθηκε απο τον Φ. Μπαζάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)