ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

3-1-2010. ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Την πρώτη φιλική αναμέτρηση για την νέα χρονιά πραγματοποιεί η Α.Ε.Π. αύριο στις 3 μμ. στο γήπεδο Βατολάκκου με τον MAΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Εν το μεταξύ πραγματοποιήθηκε σήμερα και η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας με κάποιες ελλείψεις, ενώ με το πέρας της εορταστικής περιόδου καλούνται άπαντες να δώσουν παρών στην αγωνιστική δράση της ομάδας.

 Φιλικό--ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Μακεδονικός Κοζάνης (1-0) 3/01/2010

Δυνατό τεστ και χρήσιμα συμπεράσματα

Φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Μακεδονικός στο Βατόλακκο, με αντίπαλο την τοπική ΑΕΠ. Οι δυο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την πολυήμερη διακοπή των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται λόγω των εορτών, (η ΑΕ Ποντίων αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική κι ο Μακεδονικός στην Α’ ΕΠΣΚ), και προγραμμάτισαν αυτό το φιλικό για να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε ετοιμότητα αλλά και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.Το παιχνίδι για την ιστορία έληξε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μακεδονικός παρουσιάστηκε με ένα κράμα ποδοσφαιριστών που αποτελούνταν από την κανονική ομάδα του, αλλά κι από την Κοζάνη 2004 που αγωνίζεται στο Β΄τοπικό και είναι το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Μακεδονικού. Οι έξι ποδοσφαιριστές (Καβακίδης, Ουνγιαλίδης, Σταφυλίδης, Ευθυμιάδης, Καλημέρης, Κιβρακίδης) από τη μικρή ομάδα πλαισίωσαν τον Μακεδονικό κι άρχισαν από τώρα να ενσωματώνονται, γιατί όπως όλα δείχνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και μετά από την τελική εισήγηση των δύο προπονητών (Παπακώστα, Γκουρτσούλη) αυτοί θα ανήκουν από την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά στο Μακεδονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)