ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δ' ΕΘΝΙΚΗ
Σάββατο:12/12/09, ΩΡΑ: 15:00 μ.μ.
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜ.ΣΤ Ι.ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΓΙΟΥΝΑΝ Χ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΚΑΣΣΙΜΗΣ Α. "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. "ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"


Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των Αεράτων για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. Δύσκολη η εξόρμηση στην Κατερίνη, όμως ο Νίκος Μπαλοδήμος τόνισε στους παίχτες του, ότι επιτέλους θα πρέπει να αποδώσουν τα μέγιστα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα απουσιάσει και πάλι ο πρόσφατα χειρουργημένος Χρήστος Μπαλοδήμος, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Τηλέμαχο Δημόπουλο που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Το παρών θα δώσει ο στρατευμένος τερματοφύλακας Βίδρας, που εξασφάλισε άδεια για το παιχνίδι.



A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
12η Αγωνιστική


ΓΗΠΕΔΟ: ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
Α.Ε. Κοκκινιάς Πολυδένδρου - Α.Ο. Σειρήνα

Δύσκολη εξόρμηση για τη Σειρήνα στην Κοκκινιά, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα η οποία αποτελεί φέτος την έκπληξη του Πρωταθλήματος. Η Σειρήνα θα επιδιώξει και πάλι τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή, ώστε το επόμενο Σάββατο στο ντέρμπι κορυφής με τον Καμβουνιακό, να "ξεκαθαρίσει" τα πράγματα. Μετά την παραίτηση του Προέδρου ΄Αγγελου Ασλανίδη, η αναταραχή που επικράτησε στην ομάδα λύθηκε με την ανασύνθεση του Δ.Σ. και την ανάληψη της Προεδρίας από το Βασίλη Παν. Μπαλντούμη.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Σαράντης Μπαλντούμης, που έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν άριστη και ο μόνος προβληματισμός για τον προπονητή της Σειρήνας είναι οι άσχημες γηπεδικές συνθήκες.


Οι υπόλοιποι αγώνες της 12ης αγωνιστικής
Δεσκάτη- Καρπερό
Αγ. Γεώργιος- Παλιουριά
Κιβωτός- Μέγαρο
Ιτέα- Μηλιά
Δήμητρα- Φελλί
Κτηνοτροφικός- Αμυγδαλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)