ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 3-0 (2-0)

ΣΑΒΒΑΤΟ 12-12-2009
Μία από τα ίδια για τα Γρεβενά Αεράτα στην Κατερίνη και πλέον το ματς με τον Κάστορα αποτελεί το σημείο μηδέν για την ομάδα των Γρεβενών.
Η ψυχολογία, ο διαιτητής και το μόνιμο πρόβλημα του α΄ημιχρόνου, επέτρεψαν στην ομάδα της Κατερίνης να πετύχουν τρία τέρματα "δώρα". Για μια ακόμη φορά δεν τα κατάφεραν τα Αεράτα, παρόλο που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας.

΄Οσον αφορά το διαιτητή κ. Γιουνάν από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, για δεύτερη φορά φέτος "σφάζει" τα Αεράτα με το γάντι. Απέβαλε το Βασίλη Χαστά στο 43΄αναίτια, ενώ επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μετά από δολοφονικό χτύπημα ο Κώστας Αναστασιάδης και να αναγκαστούν τα Αεράτα, που είχαν πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές, να αγωνίζονται με εννέα παιχτες.
Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το 1-0 έγινε από τον Μπεκιάρη στο 30΄ με σουτ στην κίνηση, ενώ ο Τσιμόπουλος έκανε το 2-0 στο 37΄ με κεφαλιά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καλαϊτζίδης στο 76΄ με πλασέ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σακελλαρίδης, Σαββίδης, Δούμτσης, Δερμίσης (66' Ζάρκος), Σταλίκας (46' Τάσσιος), Μπεκιάρης, Τσιμόπουλος, Ζυγόπουλος, Καλαϊτζίδης, Θεοδοσιάδης, Σαμανίδης (80' Τζιάμας).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βύδρας, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς, Χερίδης (59' Αναστασιάδης), Δημητριάδης, Λάλος Π. (55' Δεληβός), Μπόζιαρης, Λάλος Θ., Χαστάς, Πασαγιάννης (46' Δημόπουλος Ρ.), Οικονόμου.
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)