ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 19&20-12-2009


Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σάββατο: 19 Δεκεμβρίου 2009
Γήπεδο: Μεγάλου Σειρηνίου, ώρα: 15.00 μ.μ.
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ




Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των πρωτοπόρων της κατηγορίας θα έχουμε στο Σειρήνι. Σίγουρα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος προβληματίζει τους δυο προπονητές Σαράντη Μπαλντούμη και Δημήτρη Κορδίλα. Παράλληλα ολοκληρώνεται ο α΄γύρος και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής χειμώνα της Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
΄Ολη τη βδομάδα προετοίμαζε τους παίχτες του ο Σαράντης Μπαλντούμης για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά την καταπληκτική εμφάνιση της Κοκκινιάς, η ίδια συνταγή θα εφαρμοστεί και στο ματς με τη Δεσκάτη. Σοβαρότητα και εγρήγορση απ' το πρώτο λεπτό του αγώνα, ζήτησε ο κώουτς της Σειρήνας. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του Χρήστου Κίτσιου, που είναι τραυματίας (κάταγμα δαχτύλου ποδιού).

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Kαρπερό- Παλιουριά
Μέγαρο- Αγ. Γεώργιος
Μηλιά- Κοκκινιά
Φελλι- Κιβωτός
Αμυγδαλιά- Ιτέα
Δήμητρα- Κτηνοτροφικός


Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΕΟΡΔΑΊ΄ΚΟΣ


15η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 20-12-2009, ΩΡΑ: 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΥΡΣΟΣ-EOΡΔΑΪΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Καζάς(Πιερίας) , Ευστάθιος Φυρινίδης(Πιερίας) , Απόστολος Αποστολίδης 4ος: Ευστάτιος Σκούπρας (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Κοσμάς Γιαννακόπουλος (Λάρισας)

Με το δεύτερο της κατηγορίας Εορδαϊκό αγωνίζεται ο Πυρσός στην έδρα του. Ο Ανδρέας Παντζιαράς γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου και με την ευκαιρία της ανάπαυλας που είχαν οι παίχτες του Πυρσού, λόγω του ρεπό, έδωσε έμφαση στην τόνωση της φυσικής κατάστασης και σε συστήματα τακτικής. Η ηρεμία επικρατεί πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πυρσού και όλοι αισιοδοξούν ότι ο Πυρσός θα καταφέρει στο τέλος να πάρει το τρίποντο. Θα απουσιάσουν και πάλι οι τιμωρημένοι Κοπούνοβιτς και Κοσμίδης καθώς και ο Νάϊντος που είναι τραυματίας.


ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Βισαλτιακός-Αναγέννηση Γιαννιτσών
ΠΑΟΝΕ-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Τρίκαλα-Καστοριά
Κοζάνη-Φωκικός
Θερμαϊκός-Ρεπό
Βέροια-Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Επανωμής-Δόξα Κρανούλας
Εθνικός Φιλιππιάδας-Μακεδονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)