ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 4 - 2 (1 - 0)

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με πρωταγωνιστή την ομάδα του Βατερού γιά το πρώτο ημίχρονο και την Α.Ε.Π. να κυριαρχεί στο δεύτερο ημίχρονο. Με ένα γκόλ του Νίκου Ζηνόβιου στο 36' προηγήθηκε η ομάδα του Βατερού που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Αποφασισμένη η Α.Ε.Π. στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά ένα λάθος της άμυνας στο 47' έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Φαρμάκη. Στο 55' ήρθε και το τρίτο γκολ με σκόρερ το Ζηνόβιο.
Στη συνέχεια η Α.Ε.Π. έπαιξε επιθετικά, με αποτέλεσμα να σκοράρει δυο φορές με τις αλλαγές του Τσιάρα και Κοτζατίσογλου. Θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 75' με τον Τζερεμέ, όταν ο επόπτης υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ. Επίσης λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή στο 90' , όταν δεν έδωσε φάουλ υπέρ της Α.Ε.Π. στο κέντρο του γηπέδου και ο Μετικάνος με σουτ έκανε το 4-2.

Πέναλτι έχασε η Α.Ε.Π. στο 94' με εκτελεστή τον Καραγιάννη. Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος είχαν οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του. Πολλά παράπονα εξέφρασαν η διοίκηση και ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. που θύμιζαν τις πρόσφατες εξελίξεις της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ.

Κακή η διαιτησία των: Ταταρίδη, Αποστολίδη, Τσιπλάκη, Μακεδονίας.
Κίτρινες κάρτες: Φαρμάκης, Ιωαννίδης.

Εθνικός Βατερού: Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης (63' Παντελίδης), Φωτιάδης, Σανόγλου, Καλιανίδης (32' Κιούλτσης), Μετικάνος, Σιμελίδης, Κιβρακίδης, Ζηνόβιος, Νάνος, Φαρμάκης (87' Σόφογλου). Προπονητής: Γεωργιάδης Ι.



Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ:
Τσακστάρας, Μαντζώλας, Παπακωνσταντίνου (59' Τσιάρας), Φαλτάκας, Κυριακίδης, Πουταχίδης (46΄Τζερεμές), Παπανικολάου (60' Κοτζατίσογλου), Ιωαννίδης, Παπαμιχαήλ, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης. Προπονητής: Χρήστος Λάλλος.




ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

8'
Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Παπαμιχαήλ, από καλή θέση δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά ο Παπακωνσταντίνου.

11' Σουτ του Μετικάνου πέρασε άουτ.

18' Γέμισμα στην περιοχή για τον Ζηνόβιο, καλύτερα τοποθετημένος ο Φαλτάκας εξουδετέρωσε.

31' Πολύ καλή σέντρα του Καραγιάννη στην περιοχή, δέν μπόρεσε να εκμεταλευτεί ο Παπαμιχαήλ.
36' Δυνατό σουτ του Ιωαννίδη πάνω απ΄τα δοκάρια του Βαρυτιμίδη.
37' Γέμισμα στην περιοχή της Α.Ε.Π. με τον Μετικάνο, την κεφαλιά πήρε ο Ζηνόβιος ανάμεσα από δύο αμυντικούς και έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό. (1-0)
42' Καλό σουτ του Φαρμάκη πάνω απ' τα δοκάρια του Τσακστάρα.

2ο ημίχρονο
47' Επικίνδυνη
σέντρα του Σιμελίδη με στόχο τον Ζηνόβιο, έδιωξε τον κίνδυνο για άλλη μία φορά ο έμπειρος αμυντικός της Α.Ε.Π. Φαλτάκας.
55' Εκτέλεση φάουλ με τον Νάνο στο ύψος του κέντρου, την κεφαλιά πήρε ο Ζηνόβιος με πάσα στον Φαρμάκη που βρέθηκε στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2 - 0.
59' Καλή συνεργασία του Φαρμάκη με τον Σιμελίδη, έξοχη πάσα στον Ζηνόβιο που σημείωσε για δεύτερη φορά γκολ σήμερα γράφοντας το 3 - 0 για το Βατερό.

Στη συνέχεια επικράτησε μονόλογος για την Α.Ε.Π. και στο 60' μείωσε με τον Τσιάρα που πέρασε από δεξιά στη θέση του Παπακων/νου.
66' Καλό σουτ του Χαραλαμπίδη με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ ο Βαρυτιμίδης.
73΄Καλή ενέργεια του κορυφαίου Ιωαννίδη, την κάθετη πάσα με στόχο τον Καραγιάννη, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Εθνικού.
75' Πολύ καλός συνδιασμός Καραγιάννη, Κοτζατίσογλου, η πάσα στον ακάλυπτο Τζερεμέ που βγήκε τετ-α-τετ σε άδεια εστία, έκοψε την φάση ο επόπτης υποστηρίζοντας ότι ήταν σε θέση οφσάιντ. Ηταν καταφανέστατο πως ο νεαρός Τζερεμές καλύπτονταν τουλάχιστον από 3 αμυντικούς του Βατερού.
80' Εκτέλεση φάουλ με τον Ιωαννίδη μέσα στην μικρή περιοχή, με υπερπροσπάθεια ο Χαραλαμπίδης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη φάση.
83' Μετά από αρκετά λεπτά κυριαρχίας της Α.Ε.Π. σε όλο το γήπεδο, ήρθε το δεύτερο γκόλ με τον νεαρό Κοτζατίσογλου. 3 - 2.
89' Εκτέλεση φάουλ με τον Ιωαννίδη στην μικρή περιοχή του Βαρυτιμίδη, πήρε την κεφαλιά ο Μαντζώλας, επικράτησε πανικός στην άμυνα, αλλά ο άρχων του γηπέδου δεν ήξερε κ' αυτός το λόγο που σφύριξε.
90' Φάουλ που έγινε στον Ιωαννίδη στο κέντρο του γηπέδου δεν δόθηκε ποτέ, όταν τον μάρκαραν δύο αντίπαλοι. Αντιθέτως τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ ο Μετικάνος έδιωξε την μπάλα προς την ανυπεράσπιστη εστία με σκοπό την καθυστέρηση, πιστεύοντας και ο ίδιος πώς δόθηκε φάουλ. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Α.Ε.Π. και ο "ρέφερι"έδειξε τη σέντρα γράφοντας το (4-2).
94' Πέναλτι που κέρδισε η Α.Ε.Π. εκτέλεσε ο Καραγιάννης ο οποίος δεν βρήκε το στόχο.

Θεωρώ πώς ο Εθνικός Βατερού είχε την απόλυτη προστασία της "υπέροχης τριπλέτας" από την Θεσ/νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τις διαιτησίες που αντιμετωπίζουμε.
Κ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)