ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 4 - 0 (2 - 0)


Την ήττα γνώρισε η Α.Ε.Π. μέσα στην έδρα του Βατανιακού με σκορ 4-0. Καλύτερος ο Βατανιακός στο πρώτο ημίχρονο, είχε την εδαφική υπεροχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας σε όλους τους χώρους και σημείωσε 2 τέρματα. Ωστόσο η Α.Ε.Π. άργησε να ξυπνήσει, ενώ θα μπορούσε να μειώσει το σκορ σε 2 - 1 πρίν την εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο 2 ο ημίχρονο η Α.Ε.Π. μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά, αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι, ήταν ανώτερη του αντίπαλου της τουλάχιστον για 25', δημιούργησε καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.



Έτσι η αδυναμία σκοραρίσματος της Α.Ε.Π., έφερε ώς αποτέλεσμα στην ομάδα του Βατανιακού με δύο αντεπιθέσεις ακόμη, να κάνει άλλα 2 τέρματα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

α' ημίχρονο
8' Εκτέλεση φάουλ από δεξιά με τον Καλαμπαλίκη, η κεφαλιά του Λαζαρίδη Χ. πέρασε άουτ.
10' Καλή στιγμή για την Α.Ε.Π. όταν η σέντρα του Παπαμιχαήλ βρήκε τον Παπακων/νου έξω από την περιοχή αλλά το σουτ πέρασε άουτ.
14' Σωτήρια έκοψε ο Ιωαννίδης μέσα στην περιοχή πριν προλάβει ο Καλαμπαλίκης να κάνει το σούτ.
17' Λάθος της άμυνας του Βατανιακού στη μικρή περιοχή, αλλά ο Γκορουμάνος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα.



19' Λάθος από το αριστερό άκρο της άμυνας, έκλεψε ο Καλαμπαλίκης και το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.
27' Ευκαιρία για το Βατανιακό όταν τη σέντρα του Μπατσαρά στο δεύτερο δοκάρι έδιωξε ο Τσακστάρας, την επαναφορά πήρε ο Ανδρονικίδης και το σουτ έδιωξε ο Τσακστάρας σε κόρνερ.

35' Το 1 - 0 έκανε ο Λαζαρίδης με μονοκόματο σούτ έξω από την περιοχή.
37' Ο Καλαμπαλίκης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2 - 0.
42' Σούτ του Λαζαρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
44' Λάθος από δεξιά στην άμυνα της Α.Ε.Π. το σουτ του Ανδρονικίδη έδιωξε ο Τσακστάρας.



46' Διπλή ευκαιρία για την Α.Ε.Π. όταν ο Γκορουμάνος από δεξιά έκανε παιχνίδι σέντρα στην περιοχή, έδιωξε ο Χατζηεπίδης, επαναφορά της μπάλας στον Ιωαννίδη και το μονοκόμματο δυνατό σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Χατζηεπίδης.

47' Για άλλη μιά φορά ο Γκορουμάνος έξω από την περιοχή βρήκε τον Ιωαννίδη, το πλασέ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βατανιακού.

β' ημίχρονο
50' Ο Γκορουμάνος από δεξιά βρήκε τον Καραγιάννη αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή, αλλά ανενόχλητος σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
51' Συνεργασία Γκορουμάνου με τον Καραγιάννη, πάσα στον Τζερεμέ που κινήθηκε από αριστερά, καλή σέντρα στην περιοχή αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
70' Παπαμιχαήλ και Γκορουμάνος άλλαξαν την μπάλα στη συνέχεια Καραγιάννης έκανε καλό σουτ και πέρασε ελάχιστα άουτ.
72' Λαζαρίδης και Ανδρονικίδης συνεργάστηκαν έξω από την περιοχή, έδιωξαν αδύναμα οι αμυντικοί της Α.Ε.Π. και το σουτ του Καλαμπαλίκη βρήκε για άλλη μια φορά τα δίχτυα σημειώνοντας το 3 - 0.

74' Κόρνερ που κέρδισε η Α.Ε.Π. εκτέλεσε ο Τζερεμές στο 2 ο δοκάρι, έβγαλε ο Λαζαρίδης Γ., στον Καλαμπαλίκη, αυτός τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Χρυσόπουλο και έδιωξε τον κίνδυνο για την Α.Ε.Π. ο Παπαμιχαήλ.
94' Ο Καλαμπαλίκης έξω από την περιοχή με σουτ έκανε το τελικό 4 - 0 για τον Βατανιακό.

Πολύ καλή η διαιτησία από τους: Πανιτσίδης Κ., Ξενακίδης Ι., Τσαμπάζης Χ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Γ. (65' Χρυσόπουλος), Μπέης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Μπουζούκης, Παπείρας, Μπατσαράς (53' Ζιούρκος), Λαζαρίδης Χ.(83' Μυστρίδης), Ανδρονικίδης, Καλαμπαλίκης.
Προπονητής: Ιωαννίδης Τάσος.


Kίτρινες κάρτες: Βατανιακός. Μπατσαράς, Ανδρονικίδης και Μπέης.
Kίτρινες κάρτες: Α.Ε.Π. Παπαμιχαήλ.

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Τσακστάρας, Τσιάρας, Φουσάνης (24' Τζιαμπίρης), Φαλτάκας, Παπακωνσταντίνου, Παπαμιχαήλ, Πουταχίδης (80' Πολύζος), Ιωαννίδης, Κοτζατίσογλου (45' Τζερεμές), Γκορουμάνος, Καραγιάννης. Προπονητής: Χρ. Λάλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)