ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Απόλλων Αμμοχωρίου - Α.Ε. Ποντίων 1 - 0 ( 0 - 0 )


Την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε ο Απόλλων Αμμοχωρίου κόντρα στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου, με σκορ 1 - 0.
Μία Α.Ε.Π. που παρουσιάστηκε με άσχημο πρόσωπο, νωχελικοί και χωρίς το ανάλογο πάθος, οι ποδοσφαιριστές υπέκυψαν σε έναν κατώτερο αντίπαλο.
Μία Α.Ε.Π. που δεν θύμιζε κάτι από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.
Υποτίμησε τον αντίπαλό της και δέν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό με τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε.
Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίχτηκε άσχημο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.
Το μοναδικό τέρμα που πέτυχε ο Απόλλων στό 51' μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Στάιο, έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα.


Αριστη η διαιτησία από τους:Γισγάκης Μ., Μανιός Γ. ,Πάρεση Γ. Σ.Δ. Χαλκιδικής.

Κίτρινες κάρτες: Α.Αμμοχωρίου. Στάιος, Σεκουλίδης, Ντούνος, Αλεξιάδης, Φωστηρόπουλος, Ιωαννίδης Ν., ενώ κόκκινη κάρτα είδε ο Δημόπουλος 80'.
Κίτρινες κάρτες: Α.Ε.Π. Κυριακίδης, Γκορουμάνος, Φαλτάκας.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ: Ναλμπαντίδης, Ιωαννίδης Ν. Γιαπράκης (46΄Ντούνος), Γεωργιάδης Δ., Γεωργιάδης Α., Γεωργιάδης Χ., Σεκουλίδης, Φωστηρόπουλος Δ., Δημόπουλος, Αλεξιάδης (Απιδόπουλος), Στάιος. Προπονητής: Τ. Γκιαουράκης.

Α.Ε.Π. Τσακστάρας( 22'Αθανασόπουλος), Κυριακίδης, Φαλτάκας, Μαντζώλας, Τσιάρας (22'Πουταχίδης), Χριστοφορίδης, Τζερεμές (78'Κοτζατίσογλου), Παπαμιχαήλ, Θ. Χαραλαμπίδης, Γκορουμάνος, Χρ. Καραγιάννης. Προπονητής:Χρ. Λάλλος.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

1ο ημίχρονο
16' Φάουλ που εκτέλεσε ο Γκορουμάνος, την κεφαλιά πήρε ο Φαλτάκας και με δυσκολία απομάκρυνε ο τερματοφύλακας Ναλμπαντίδης.

18' Μετά από λάθος τών παικτών της Α.Ε.Π. στο κέντρο του γηπέδου, ο Αλεξιάδης πήρε την μπάλα, έκανε το σούτ και μπλόκαρε ο νεαρός τερματοφύλακας Τσακστάρας.

20' Εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της άμυνας της Α.Ε.Π., επικράτησε σύγχυση, αλλά εξουδετέρωσε γιά ακόμη μιά φορά ο Τσακστάρας. (στο σημείο αυτό έγινε ο τραυματισμός του Τσακστάρα και έγινε η αντικατάστασή του από τον Αθανασόπουλο. Διπλή αλλαγή για την Α.Ε.Π. λόγο του ότι ο αντικαταστάτης του παίζει σάν μεγάλος).

26' Κατέβασε ο Χριστοφορίδης από δεξιά, πάσα στόν Καραγιάννη, σέντρα στόνΓκορουμάνο,αλλά το ασθενές σούτ βρήκε σε σώματα.
29' Σύγχυση στην άμυνα του Αμμοχωρίου, το σούτ του Γκορουμάνου δέν ανησύχησε.
44' Επέλαση του Καραγιάννη από δεξιά, ωραία πάσα στόν Γκορουμάνο στη μικρή περιοχή, το πλασέ απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
2ο ημίχρονο.
48' Άψογη συνεργασία Καραγιάννη, Γκορουμάνου, σέντρα στόν Τζερεμέ μέσα στην περιοχή του Απόλλων, απομάκρυναν οι αμυντικοί.
51' Λάθος της άμυνας να κάνει φάουλ έξω από την περιοχή!!! Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Αμμοχωρίου Στάιος. Λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα στην τοποθέτηση του και την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε ο Στάιος στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της Α.Ε.Π. και 1 - 0.
Μονόλογος η συνέχεια για την Α.Ε.Π.
60' Κάθετη πάσα του Καραγιάννη στον Γκορουμάνο μέσα στην μικρή περιοχή, τέτ α τέτ με τον τερματοφύλακα, στραβοπάτημα του Γκορουμάνου και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάρηση.
85' Σέντρα από δεξιά με τον νεαρό Χριστοφορίδη στον Κοτζατίσογλου, το πλασέ έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
87' Σούτ του Γκορουμάνου πέρασε ελάχιστα άουτ.
88' Σέντρα του Γκορουμάνου από δεξιά στόν Φαλτάκα, η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.
90' Σούτ του Θ. Χαραλαμπίδη έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)