ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Παιδικό Πρωτάθλημα.

ΣΕΡΒΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ 3-5

Μετά από καταπληκτική εμφάνιση η παιδική ομάδα του Πυρσού επικράτησε άνετα της παιδικής ομάδας των Σερβίων με σκορ 5-3.
Το αποτέλεσμα είναι αδιάφορο μπροστά στην προσπάθεια δημιουργίας μιας αξιοπρεπούς παιδικής ομάδας από τον Πυρσό. Είναι γεγονός ότι φέτος, από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πυρσού, καταβάλλεται μια τεράστια προσπάθεια να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο των Γρεβενών και τα ταλέντα της περιοχής μας.
Για πρώτη φορά αξιοποιείται ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει προσφέρει τα μέγιστα και εξακολουθεί να προσφέρει στο Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, ο Χρήστος Σαμαράς. ΄Ενας βιρτουόζος λοιπόν της μπάλας, ανέλαβε με πολλή όρεξη να μεταδώσει τα μυστικά της μπάλας και όχι μόνο, στα παιδιά μας.
Παράλληλα δίδεται διέξοδος και στους γονείς και στα παιδιά.
Η προσπάθεια που άρχισε και συνεχίζεται από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών, βρίσκει λοιπόν μιμητές στον Πυρσό, στην ΑΕΠ, στα Αεράτα, στη Σειρήνα, στην Κιβωτό, στην Κοκκινιά, στη Δήμητρα, στη Δεσκάτη. Μάλιστα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε σαν πρωτοπόρους ανθρώπους των χωριών μας. Δεν είναι το ζητούμενο όμως ν' απονείμουμε εύσημα.
Αυτό που έλειπε απ' την πόλη μας καλύπτεται πλέον με τον καλύτερο τρόπο. Σημασία έχει η χαρά της συμμετοχής των παιδιών και όχι της νίκης.
Οι επιδράσεις αυτής της προσπάθειας είναι τεράστιες στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του παιδιού. Μόνο με εντατική δουλειά, προσωπικό κόπο και ιδρώτα μπορούν τα παιδιά μας να γίνουν οι πρωταγωνιστές που θα συμβάλλουν στην ανόρθωση και αναγνώριση του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου.
Ετσι λοιπόν συγχαρητήρια στους ιθύνοντες του ερασιτέχνη Πυρσού που ενθαρρύνουν τα παιδιά που έχουν όρεξη και ταλέντο, ν' ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και ελπίζουμε σύντομα με τη συμβολή της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, να διοργανωθεί το πρώτο επίσημο παιδικό πρωτάθλημα της ΄Ενωσης.
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)