ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η Α.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στην Α.Ε.Ποντίων μετά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος λόγο εκλογών, καθώς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής υποδέχεται τον νεοφώτιστο Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ Καστοριάς.
Η ομάδα του Βατολάκκου
ελπίζει να πετύχει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής κόντρα στον Κάστωρα, ώστε να ρεφάρει την ήττα του προηγούμενου αγώνα εκτός έδρας με τον Εθνικό Κατερίνης.
Πανέτοιμη η ομάδα του Χρήστου Λάλλου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, με απουσίες αυτές του Σ. Μεγαλοοικονόμου, Η. Τσιάρα και πιθανών του Α. Παπαμιχαήλ πού αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ επανέρχεται ο τερματοφύλακας Θ. Αθανασόπουλος.
Με αβαντάζ την έδρα και τον φίλαθλο κόσμο, μονόδρομος είναι η νίκη για τους πόντιους το Κυριακάτικο παιχνίδι. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο της.
Σε δηλώσεις στην ''Ενημέρωση' για τον αγώνα με τον Κάστωρ ο μεσοεπιθετικός Μάκης Ιωαννίδης τόνισε: Πάμε για την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, έχουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα και την Κυριακή θα πρέπει να ζευγαρώσουμε τις νίκες μας. Με την βοήθεια των φιλάθλων είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το τρίποντο και θα βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ ΣΤΙΣ 4 μμ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

ΠΑΜΕ !!! ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)