ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ Β' ΦΑΣΗ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3-5 στην παράταση (3-3) (0-3)

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Β΄ΦΑΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009


Σ’ έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, διαφήμιση του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, 400 και πλέον φίλαθλοι στο ΔΑΚ Γρεβενών, απόλαυσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Τελικά τα Γρεβενά Αεράτα επιβλήθηκαν της Α.Ε.Π. Βατολάκκου στην παράταση με 5-3, παρόλο που από το 65΄έπαιζαν με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Χρήστου Μπαλοδήμου.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις: Στο α΄ημίχρονο η Α.Ε.Π. ήταν καλύτερη και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σύγχυση που επικρατούσε στην αμυντική κυρίως διάταξη των Αεράτων, σημειώνοντας τρία τέρματα. (0-3).

Κι ενώ το παιχνίδι φαινόταν ουσιαστικά χαμένο για τα Αεράτα, ο Νίκος Μπαλοδήμος ανακάτεψε την τράπουλα και με την είσοδο των Κ. Αναστασιάδη, Σ. Δεληβού και Δ. Μήττα τα Αεράτα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τελικά πετυχαίνοντας δύο γκολ στην παράταση να πάρουν την πρόκριση για τη γ΄φάση του κυπέλλου.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ της Α.Ε.Π. στο β' ημίχρονο.

Η Α.Ε.Π. αδικαιολόγητα υποχώρησε στο β΄ημίχρονο και διαμαρτύρεται δίκαια γιατί ο διαιτητής κ. Καραλιόλιος δεν έδωσε πέναλτι κι ενώ το σκορ ήταν 5-3 σε καθαρή ανατροπή του Μεγαλοοικονόμου, ενώ θα μπορούσε να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαντζώλα για επικίνδυνο παίξιμο.

Φάσεις και γκολ


11΄- Εκτέλεση φάουλ από το Σαμαρά, κεφαλιά του Χαστά από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

19΄- Ο Χ. Καραγιάννης πάσαρε από το κόρνερ στο Γκορουμάνο που κεραυνοβόλησε τον Τζιόγκου πετυχαίνοντας το 0-1 με ένα φανταστικό γκόλ.

33΄- Συνεργασία Παπαμιχαήλ με το Χρ. Καραγιάννη, αυτός απέφυγε ωραία δύο αμυντικούς των Αεράτων, πάσαρε στο Χαραλαμπίδη που δεν δυσκολεύτηκε με συρτό πλασέ να σημειώσει το 0-2.

35΄- Ατομική προσπάθεια του Χρ. Καραγιάννη, ξέφυγε από αριστερά, πλάσαρε, απέκρουσε ο Τζιόγκου με τα πόδια, ο Χρ. Καραγιάννης πήρε την επαναφορά και τροφοδότησε μέσα στη μικρή περιοχή τον Παπαμιχαήλ που σημείωσε μέσα σε πανηγυρισμούς το 0-3.

36΄- Σουτ του Μπόζιαρη, η μπάλα κόντραρε στο Φαλτάκα και κατέληξε στο Χρ. Μπαλοδήμο που από το ύψος του πέναλτι σούταρε ελάχιστα άουτ.

65΄- Καταπληκτική πάσα του Σ. Δεληβού στον κενό χώρο, ο Χρ. Μπαλοδήμος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε και παρόλο που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι τα Αεράτα μείωσαν σε 1-3.

71΄- Ο Κ. Αναστασιάδης έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Σαμαράς με προβολή μείωσε σε 2-3.

73΄- Ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Τ. Δημόπουλος με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3.

81΄- Σέντρα του Τζερεμέ από αριστερά, ο Χρ. Καραγιάννης κατέβασε άψογα τη μπάλα, αλλά ο Τζιόγκου σε ετοιμότητα μπλόκαρε.

83΄- Σουτ του Μήττα μετά από κόρνερ του Ευαγγελόπουλου δεν ανησύχησε τον Αθανασόπουλο.

89΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκορουμάνου απέκρουσε με τις γροθιές ο Τζόγκου.

94΄- Ο Κ. Αναστασιάδης τροφοδότησε τον Μπόζιαρη, που μπήκε από δεξιά και με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στα Αεράτα με 4-3.
98'- Μοναδική χαμένη ευκαιρία για την ισοφάριση απο το Χρ. Καραγιάννη απο θέση τετ-α-τετ (το πλασέ του σημάδεψε τον Τζόγκου και κατέληξε σε κόρνερ).

100΄- ΄Εξοχη κάθετη πάσα του Κ. Αναστασιάδη στο Σ. Δεληβό που από θέση τετ-α-τετ με έξυπνο πλασέ σημείωσε το τελικό 5-3.

107΄- Ασίστ του Δ. Ασλανίδη στο Χρ. Καραγιάννη που μόνος απέναντι στον Τζιόγκου δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

110΄- Κεφαλιά του Δ. Ασλανίδη μετά από σέντρα του Παπαμιχαήλ, πέρασε άουτ.


114΄- Ασίστ του Παπαμιχαήλ στο Χαραλαμπίδη που σούταρε αδύναμα και μπλόκαρε ο Τζιόγκου.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Μ.Τζιόγκου, Αχ. Χερίδης (64΄Κ. Αναστασιάδης), Β. Χαστάς (58΄Δ. Μήττας), Απ. Οικονόμου, Θ. Λάλλος, Π. Λάλλος (64΄Σ. Δεληβός), Χρ. Μπαλοδήμος, Κ. Μπόζιαρης, Γ. Σαμαράς, Δ. Ευαγγελόπουλος, Τ. Δημόπουλος (Προπονητής: Ν.Μπαλοδήμος)
Α.Ε.Π.: Θ. Αθανασόπουλος, Θ. Φαλτάκας, Σ. Κυριακίδης, Θ. Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης (100΄ Δ. Ασλανίδης), Τσιάρας, Τζερεμές (91΄ Μεγαλοοικονόμου), Γκορουμάνος (104΄ Χριστοφορίδης), Μαντζώλας, Χρ. Καραγιάννης, Αν. Παπαμιχαήλ (Προπονητής: Χ. Λάλλος)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ





Νίκος Μπαλοδήμος (ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ): Στο α΄ημίχρονο δώσαμε δώρο 3 γκολ στην Α.Ε.Π. με τους καλύτερους αμυντικούς που κυκλοφορούν στα Γρεβενά και γενικότερα στην περιοχή, Οικονόμου, Σαμαρά και Λάλλο Μάκη. Η ομάδα έχασε το βηματισμό της. Στο β΄ημίχρονο και μετά από συζήτηση στα αποδυτήρια, αποφασίσαμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και ανατρέψαμε το σκορ. ΄Οταν η ομάδα ηρεμεί δεν υπάρχει καμιά ομάδα να μας κερδίσει.
΄Ηταν ένα πολύ δυνατό και καθοριστικό τεστ για μας. Αποδείξαμε ότι ξέρουμε πλέον ν' αντιδρούμε και στα δύσκολα και όταν μένουμε με 10 παίχτες και δεχόμαστε πίεση. Αν θέλουμε να λεγόμαστε "μεγάλη ομάδα" δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, αλλά να αγωνιζόμαστε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Σήμερα δείξαμε ότι η ομάδα έχει καρδιά, είμαστε καλά προπονημένοι και συγχαρητήρια στο γυμναστή μας γι' αυτό. Παρόλο που αγωνιστήκαμε για 65 λεπτά με 10
παίχτες, δεν είχαμε τραυματισμούς και πιασίματα κι όταν το ματς στράβωσε, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να κάνουμε ολική επαναφορά.
Στο πρωτάθλημα μπορούμε να αγωνιστούμε με οποιαδήποτε ομάδα και κάτω απ' όλες τις συνθήκες, αν βέβαια είμαστε σοβαροί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σωστή τακτική τα λάθη μας. Να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Τα δώρα δεν επιτρέπονται πλέον.
Στο β΄ημίχρονο έβαλα τον Αναστασιάδη που δεν τον ξέρω καλά ακόμα, ρισκάρισα μαζί του, αλλά τα πήγε περίφημα. Με την τοποθέτηση του Μήττα στο δεξί άκρο της άμυνας, τράβηξα το Σ
αμαρά στο κέντρο κι από κει και πέρα η μηχανή άρχισε να "δουλεύει". ΄Εχουμε καλούς παίχτες και σίγουρα θα παίζουν οι καλύτεροι.
Γεγονός όμως είναι ότι ο σημερινός αγώνας ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Είπα και άλλη φορά ότι η ΑΕΠ Βατολάκκου είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές όπως λ.χ. ο Χρήστος Καραγιάννης, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΠ θα κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, άσχετα το τι πιστεύουν ορισμένοι.
Περιμένω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Σήμερα
παίζαν δύο ομάδες των Γρεβενών και απέδειξαν ότι τα επόμενα χρόνια πρωταγωνιστές στη Γ΄και Β΄Εθνική θα είναι τα παιδιά των Γρεβενών.



Χρήστος Λάλλος (Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ): Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στα Γρεβενά Αεράτα για τη νίκη τους, αλλά και στους παίχτες μου. Σίγουρα ο κόσμος ευχαριστήθηκε σήμερα από το θέαμα. Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που χάσαμε ένα σίγουρο παιχνίδι. Μόνο σε μας συμβαίνουν αυτά. Στο β΄ημίχρονο υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, μείναμε πίσω και ίσως να μείναμε και από δυνάμεις, δεν ξέρω. Το σίγουρο όμως είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει μέλλον.
΄Εχω δει πολλά στη ζωή μου και γι' αυτό τόνισα στα αποδυτήρια ότι παιδιά ξεχάστε το 3-0, ξεκινάμε από το 0. Δυστυχώς υποχωρήσαμε. Δεχθήκαμε 3 γκολ, ένα από λάθος του τερματοφύλακα (συμβαίνουν αυτά) και 2 από στημένες φάσεις.
Συγχαρητήρια στα Αεράτα που με 10 παίχτες έδειξαν ότι έχουν ψυχή και μας απέκλεισαν από το κύπελλο.
Δεν ήθελα να πάμε στην παράταση, γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς με τη Σιάτιστα. ΄Εχουμε δυστυχώς τραυματισμούς και πρέπει μέσα στη βδομάδα να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας. Εύχομαι να μείνουν και οι δυο ομάδες και να βγει και τρίτη ομάδα στη Δ΄Εθνική από τα Γρεβενά. Το έχω πει πολλές φορές ότι τα Γρεβενά έχουν παίχτες, απλά μερικοί πρέπει να βγάλουν τον καταρράκτη από τα μάτια τους.


Καυστικός για τη διαιτησία ήταν ο Πρόεδρος της Α.Ε.Π. Θωμάς Ντίγκος: ΄Εγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα, αντάξιο της αξίας των δυο ομάδων. Δυστυχώς χάσαμε ένα σίγουρο παιχνίδι με ανατροπές που δύσκολα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά η ομάδα μου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καραλιόλιου. ΄Εγινε ένα πεντακάθαρο πέναλτι που είδε όλος ο κόσμος και μόνο αυτός δεν το είδε. Προς τιμήν του ο κ. Μπαλοδήμος παραδέχτηκε ότι ήταν πέναλτι. Λυπάμαι που είναι εκπρόσωπος των διαιτητών στη Γ΄Εθνική ο κ. Καραλιόλιος.
Εύχομαι στα Γρεβενά Αεράτα καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

von:Fotis Bazakas


1 σχόλιο:

  1. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ!!!
    ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ.
    ΚΑΛΑ Κ'ΑΥΤΗ Η ΜΥΡΤΩ??? ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ!!!
    ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟ!!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΦΙΛΕ.
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΙΣΕΣ ΜΠΑΛΛΑ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ @@@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)