ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο γνωστός αθλητικογράφος-φωτορεπόρτερ και όχι μόνο, Φώτης Μπαζάκας πάντα ενήμερος δεν μπορούσε να απουσιάζει από την κλήρωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της Α΄και Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας, της Ε.Π.Σ Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009 και ώρα 19.00΄μ.μ.,.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων ανεξαιρέτως των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων του Νομού στην αίθουσα Κων/νος Σκέντζιος.


Iδιαίτερα καυστική και έξω από τα δόντια ήταν η εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Κοσματόπουλου. Αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους εκπροσώπους των σωματείων τόνισε την ανάγκη της ενότητας, ώστε να βοηθηθεί το ποδόσφαιρο. Για μια ακόμη φορά τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και τόνισε ότι χωρίς αυτούς θα είχαν διαλυθεί πολλά σωματεία του Νομού. Εξέφρασε την πικρία του και χαρακτήρισε ατυχή την επιλογή του υφυπουργού αθλητισμού να επιλέξει τη Σαμαρίνα, ώστε να συζητηθούν τα αθλητικά δρώμενα του Νομού. Ο κ. υφυπουργός έπρεπε στα γραφεία της ΄Ενωσης να συναντηθεί με τους εκπροσώπους, όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό. Δυστυχώς είπε, δύο υπουργοί ήρθαν στα Γρεβενά και δεν πήραμε δραχμή. Ευτυχώς υπάρχει και ο κ. Νομάρχης. Είναι ο μόνος που μας βοηθάει με έργα και όχι λόγια.
΄Οσον αφορά το Δήμο Γρεβενών, υπάρχουν προβλήματα με τα γήπεδα. Δυστυχώς τα 2-3 τελευταία χρόνια ποτέ δεν καλεστήκαμε από το Δήμο να συζητήσουμε για το ποδόσφαιρο. Σήμερα τα προβλήματα διογκώθηκαν. Υπάρχουν ομάδες, όπως η Μυρσίνα, το Ελεύθερο, το Σύδενδρο και ο ΠΑΣ Γρεβενά, που δεν έχουν δηλώσει γήπεδο σαν έδρα και κινδυνεύουν ν’ αποκλειστούν από τα πρωταθλήματα της ΄Ενωσης. Εμείς έγκαιρα κάναμε τις προτάσεις μας, παρόλο που δεν καλεστήκαμε. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι τα γήπεδα ανήκουν στους Δήμους κι όχι στα σωματεία. Προτείναμε να αξιοποιηθεί το γήπεδο του Δοξαρά, που διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να ελαχιστοποιηθούν τα γηπεδικά προβλήματα. Προτείναμε επίσης οι συντηρήσεις των γηπέδων να γίνονται από δημοτικούς υπαλλήλους κι όχι να εμπιστευόμαστε την άοκνη προσπάθεια των Προέδρων των σωματείων. Κάποτε θα βαρεθούν κι αυτοί. Ζητήσαμε να καλυφθούν τα οδοιπορικά των ομάδων που αναγκαστικά θα παίζουν εκτός έδρας, αφού δεν διαθέτουν έδρα. Δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία στις προτάσεις μας.
Πάντως αξίζουν για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια σ’ όλους εσάς που παλεύετε ουσιαστικά μόνοι σας. Κάποτε στα Γρεβενά πρέπει να μιλήσουμε, δεν μπορούμε να καθόμαστε πίσω από τις καρέκλες μόνο. Δεν αφορά κανένα μας η πολιτική ταυτότητα κανενός. Εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο κι όχι για πολιτική και κόμματα. Δεν μπορεί όμως εσαεί να ζητιανεύουμε για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να μιλάμε για ποδόσφαιρο στη Σαμαρίνα.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις αλλαγές στη διαιτησία και ότι οι επιχορηγήσεις είναι αποκλειστικά θέμα της πολιτείας. Πρότεινε επίσης οι περισσότεροι αγώνες να γίνονται το Σάββατο, λόγω των παιχνιδιών του Πυρσού, της ΑΕΠ και των Αεράτων αλλά και της έλλειψης διαιτητών.Πρώτα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου που θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και στην κληρωτίδα μπήκαν συνολικά 18 ομάδες:

Α΄φάση – 5-6 Σεπτεμβρίου 2009
Α.Ε.Π. Βατολάκκου – Νεοχώρι
ΠΑΟ Φελλίου - ΄Αρης Καρπερού

Β΄φάση – 12-13 Σεπτεμβρίου 2009
΄Αρης Μηλιάς – Α.Ο. Σειρήνα
Γρεβενά Αεράτα – νικητής του αγώνα Α.Ε.Π. Βατολάκκου – Νεοχώρι
Παλιουριά – Κιβωτός
Αμυγδαλιά – Καμβουνιακός Δεσκάτης
Δήμητρα – Μέγαρο
Κτηνοτροφικός Αστέρας – Α.Ε. Κοκκινιάς-Πολυδένδρου
Άγιος Γεώργιος – νικητής ΠΑΟ Φελλίου - ΄Αρης Καρπερού
Ιτέα – Ποντινή

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α΄και Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα αρχίσουν στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2009.

Αναφέρουμε τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής

Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία
΄Αρης Καρπερού – Α.Ο. Σειρήνα
Μέγαρο – Παλιουριά
΄Αρης Μηλιάς – Καμβουνιακός Δεσκάτης
ΠΑΟ Φελλίου - Άγιος Γεώργιος
Αμυγδαλιά – Α.Ε. Κοκκινιάς-Πολυδένδρου
Κτηνοτροφικός Αστέρας – Κιβωτός
Δήμητρα – Ιτέα


Την 9η αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι μεταξύ του Καμβουνιακού Δεσκάτης - Κτηνοτροφικού Αστέρα, την 10η αγωνιστική Κτηνοτροφικός Αστέρας – Σειρήνα και τη 13η αγωνιστική Σειρήνα - Καμβουνιακός Δεσκάτης


Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία
Νεοχώρι – Ελεύθερο
Σύδενδρο – Τρικοκκιά
ΠΑΣ Γρεβενά – Αετός Αγίων Θεοδώρων
ΠΑΟ Τριφυλλιακός – Ποντινή
Α.Ε. Κοκκινιάς – Α.Ο. Αμέρου Μηλιάς


Ρεπό: Παλαιοχώρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)