ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

1ος φιλικός ΑΕΠ - ΕΘΝ. ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ 0-2



Ανέτοιμη παρουσιάστηκε η ΑΕΠ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Καστρακίου και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.
Ο προπονητής Χρ.Λάλλος ξεκίνησε με την κανονική ομάδα και στη συνέχεια δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Καλά στοιχεία έδειξαν όλα τα παιδιά με την προσπάθεια τους. Από 1 δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στο 0-0. Τα δύο κάθετα δοκάρια σημάδεψε ο Χρ. Καραγιάννης, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Βαγγέλης Γκουρουμάνος έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 σε κενή εστία.
Πολλές καλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και από τις 2 ομάδες.

Πέναλτι απέκρουσε ο νεαρός γκολκίπερ της ΑΕΠ Κ. Τσακστάρας στο 2 ημίχρονο και ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Εντυπωσίασε ο νεαρός Κ. Καρατζάς. Ανεβασμένη και η απόδοση του Δ. Πουταχίδη σε σύγκριση με πέρυσι, καθώς ο νεαρός δέν χάνει προπόνηση.
Πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο νεαρός Α. Κoτσατίσογλου που ήταν και η πρώτη του στην ΑΕΠ. (δέν θέλω να ξεχωρίσω κανένα παιδί. Όλοι προσπαθούν και στη συνέχεια θα γράψω για τις αποδώσεις του καθενός. Ο χρόνος μου αυτό το διάστημα είναι λίγος λόγο εργασίας και ελπίζω να το κατανοείται).
Να επισημάνω πως ο αγώνας διεξάχθηκε με έντονη βροχόπτωση. Συνεχίζουμε με την προετοιμασία προς το παρών και ελπίζουμε για ότι καλύτερο. Το βλέμμα του έμπειρου κόουτς είναι στραμμένο στους αθλητές του και γίνετε προσπάθεια για λιγότερα λάθη παίζοντας απλά και αποτελεσματικά.
Ο ΧΡ. ΛΑΛΛΟΣ παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους: Αθανασόπουλο, Χρυστοφορίδη, Φουσάνη, Φαλτάκα, Κυριακίδη, Πουταχίδη, Ιωαννίδη, Γκουρουμάνο, Καραγιάννη Χρ. Τζερεμέ και Μεγαλοοικονόμου, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί για αρχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη την ομάδα ο κόουτς και παρέταξε τους:Τσακστάρα, Ασλανίδη, Πολύζο, Παπακωνσταντίνου, Μαντζιώλα, Σούλα, Τζήκα Δ. Καραγιάννη Σπ. Κοτσατίσογλου, Καραντζά, Τσακνάκη, ενώ μπήκαν αλλαγή και οι Καραγιάννης Γ. Mαγιάννης Στ. Παπαδόπουλος Κ. Δέν χρεισημοποιήθηκαν οι: Τσιάρας, Παπαμιχαήλ, Τζιαμπίρης, Ματθαίλης (έλλειπαν με άδεια και έκαναν ατομική προπόνηση) και Παπανικολάου.(τραυματίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)