ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 6-2 (3-0)

ΤΕΤΑΡΤΗ 8-9-2010
 ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ (φιλικός αγώνας)
Βαριά ήττα για την Α.Ε.Π. στην φιλική αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα της Πεντάβρυσου Καστοριάς.
Η φιλοξενούμενη Α.Ε.Π. μπήκε δυναμικά και απείλησε στα πρώτα λεπτά δύο φορές την εστία των γηπεδούχων με Γκορουμάνο και Βάσω....
Η νεοφώτιστη ομάδα της Πεντάβρυσου στη Δ' Εθνική, δέν άργησε να βρει τον εαυτό της και της αδυναμίες της φιλοξενούμενης Α.Ε. Ποντίων και μόλις
στο 9' άνοιξε τον χορό των γκολ με τον Αντωνιάδη.
Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για την γηπεδούχο, με την Α.Ε.Π. να δείχνει να παραδίνεται στην ανωτερότητα του αντιπάλου της, κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνά της και στους χώρους της μεσαίας γραμμής, με κακές επιλογές στην ανάπτυξή της. 
Η Πεντάβρυσος κινήθηκε έξυπνα με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει, να ανοίγει διαδρόμους και να εκμεταλλεύονται τα αδύνατα σημεία της φιλοξενούμενης Α.Ε.Π., να δημιουργεί πολλές φάσεις στην εστία του Αποστολίδη, σημειώνοντας στο σύνολο 6 γκολ.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
1' πολύ έξυπνα κινήθηκε ο Γκορουμάνος, έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλό του,
επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
3' εκτέλεση φάουλ του Γκορουμάνου, βρίσκει τον Βάσω στην περιοχή και χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στην κενή γωνία του Παντόπικου.
 9' φάουλ που εκτελέστηκε από δεξιά για την Πεντάβρυσο, στην πορεία της μπάλας ο Αντωνιάδης ανενόχλητος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 1-0.
16' πολύ καλό σουτ του Τσιούρη, μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Παντόπικος.
18' γρήγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Τζαβάρα στο σουτ, σωτήρια ο Αποστολίδης έβγαλε σε κόρνερ.
20' λάθος της άμυνας της Α.Ε.Π. εκμεταλεύτηκε ο Αντωνιάδης, το σουτ βρήκε το κάθετο δοκάρι του Θοδωρή Αποστολίδη.
26' παράλληλη σέντρα στην περιοχή, με το στόχο τον έμπειρο Βασιλειάδη, από κοντά το πλασέ μη μπορώντας να αντιδράσει ο γκολκίπερ της Α.Ε.Π., δέχθηκε το δεύτερο τέρμα 2-0.
32' ακόμη μία σέντρα στην περιοχή της Α.Ε.Π. προβλημάτισε τα το κέντρο της άμυνας και δέχθηκε τρίτο τέρμα από την κεφαλιά του Γρηγοριάδη.
β' ημίχρονο
52' ανατροπή του Ασλανίδη στην περιοχή της Πεντάβρυσου, ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε το πέναλτι που εκτέλεσε με επιτυχία ο ίδιος 3-1.
70' αντεπίθεση για την γηπεδούχο με τον Καραμανίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Κων/νίδη με πλασέ, στην επαναφορά ο Αντωνιάδης αμαρκάριστος πλάσαρε από κοντά και ο πήχης του σκορ... στο 4-1.
80' ο Καραμανίδης για ακόμη μια φορά στερήθηκε το γκολ από τον πολύ καλό Κων/νίδη, όταν την κεφαλιά εξ' επαφής απέκρουσε σε κόρνερ.
83΄ σουτ βολίδα του Τζαβάρα, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
85΄καλό σουτ του Μελά από πλάγια, μπλόκαρε σταθερά ο πορτιέρο της Πεντάβρυσου.
88΄ο Μασμανίδης εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, με πλασέ έκανε το 5-1 για την ομάδα του.
89' ψηλοκρεμαστό σουτ του Μελά έξω από την περιοχή, ελάχιστα από το οριζόντιο δοκάρι.
90' ο Παύλου έκανε το 6ο γκολ για την ομάδα του 6-1.
 91' πέναλτι που κέρδισε ο Μαγιάννης σε ανατροπή, εκτέλεσε ο Μελάς αριστουργηματικά, μειώνοντας σε 6-2.
Πολύ καλή η διαιτησία από τους: Καρασούλας, Παγιαβλής και Νικολαίδης.


Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ. (Γ. Τσαγκόπουλος): Παντόπικος, Θ.  Γρηγοριάδης,Ι. Γρηγοριάδης, Σαχσανίδης, Μήνος, Τοπαλίδης, Λαδάς, Βασιλειάδης, Νικολάου, Τζαβάρας. Χρόνο συμμετοχής πήραν: Μπορόζης, Τζέλιος, Παύλου, Μασμανίδης, Καρασούλας.

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ. (Σ. Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης, Ντεμέι, Κεντεποζίδης, Καραπάς, Σπυρόπουλος, Βάσως, Μελάς, Κ. Παπαδόπουλος, Γκορουμάνος, Ασλανίδης, Τσιούρης, ενώ χρόνο συμμετοχής είχσν κσι οι: Κων/νίδης, Βουτσής, Αγ. Παπαδόπουλος, Στ. Μαγιάννης, Χαλάτσογλου, Ασλανίδης, Θ. Καραπάς, Κύρου και Σ. Γεωργιάδης.
Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΌΝΤΙΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΤΟ  ΔΣ  ΤΟΥ Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΎΧΕΤΑΙ ΚΑΛΉ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)