ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΙΤΕΑ 3-1 (2-0)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – 11η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ: 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Νίκη για τη Σειρήνα, που δεν συνοδεύτηκε από καλή απόδοση και δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους της. Η Σειρήνα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο α΄ημίχρονο, ήταν ασύνδετη, με πάρα πολλά λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και να χάσει ευκαιρίες χάρη στην ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών της. Η Ιτέα που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, εντυπωσίασε με την απόδοσή της στο β΄ημίχρονο, όταν βγήκε μπροστά, μείωσε σε 2-1 και κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα των παιχτών της. Τελικά η Σειρήνα πέτυχε και τρίτο τέρμα και κατάκτησε το πολύτιμο γι’ αυτήν τρίποντο.







2΄- Παράλληλη σέντρα του Π. Κουκουτσέλα, σουτ στην κίνηση από τον Κίτσιο από το ύψος της περιοχής, πολύ άστοχο
5΄- Καλό σουτ του Σ. Κωτσατίσογλου, δεν βρήκε στόχο.
11΄- Σουτ του Παπαγεωργίου από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
13΄- Καταπληκτική παράλληλη πάσα του Ντ. Ντεμαϊ από δεξιά στον Π. Κουκουτσέλα, που στοπάρισε, γύρισε ωραία και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 1-0.



28΄- Συνδυασμός Π. Κουκουτσέλα – Χριστοδούλου, σουτ από πολύ κοντά του τελευταίου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντάγκας.
35΄- Πάλι ο Π. Κουκουτσέλας συνδυάστηκε ωραία με το Χριστοδούλου, πάσα του τελευταίου στον Κίτσιο που πλάσαρε εξ’ επαφής και ξανά ο Ντάγκας απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Π. Κουκουτσέλας πλασαριστά στον Ντ. Ντεμαϊ που έβγαλε τη σέντρα και ο Κίτσιος με άπιαστη κεφαλιά σημείωσε το 2-0.


47΄- Σπάσιμο της μπάλας απ’ τον Π. Κουκουτσέλα στον Κίτσιο, που αστόχησε μέσα από την περιοχή.
55΄- Δυνατό σουτ του Ξάνθου πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
57΄- Σουτ μέσα απ’ την περιοχή του μπλόκαρε ο
63΄- Ωραία σέντρα του Νατσιόπουλου και ο Νακόλη με έξοχο πλασέ μείωσε σε 2-1.
74΄- Ιδανική αντεπίθεση της Σειρήνας, η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια, ο Ξάνθος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σπ. Καραγιάννης και σημείωσε το τελικό 3-1.


80΄- Ατομική προσπάθεια του Καλλινίκου, μπήκε στην περιοχή και αντί να πασάρει, σούταρε άουτ.
82΄- Κεφαλιά του Πατσιαρίκα πέρασε άουτ.





΄Αριστη η διαιτησία των: Καραλιόλιου, Κ. Τσέτσιλα και Δροβατζήκα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).



ΣΕΙΡΗΝΑ: Θ. Αποστολίδης, Γ. Σάλο, Γ. Γεωργίου (77΄Γ., Ν. Χριστούλης, Ντ. Ντεμαϊ (45΄Ξάνθος), Γ. Λάμαρης, Σπ. Καραγιάννης, Σ. Κωτσατίσογλου, Π. Κουκουτσέλας, Χ. Κίτσιος (51΄Πουρνάρας), Π. Χριστοδούλου (Προπονητής: Σ. Μπαλντούμης)


ΙΤΕΑ: Χρ. Ντάγκας, Εμ. Καλλινίκος, Απ. Τσεπίδης, Κ. Σούλας, Ν. Τσιφτσής, Ερβ. Νακόλη, Ι. Παπαγεωργίου, Φ. Ασλανίδης, Ι. Νατσιόπουλος (70΄Ατματζίδης), Απ. Καραγιάννης, Δ. Ματσαμίδης (55΄Χρ. Καραγιάννης)


Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)