ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 28 & 29 -11 - 2009

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ 10ηςΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ -
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2009
Νίκος Τόλης vs Σαράντης Μπαλντούμης και αγώνας πρωτοπόρων το Σάββατο 28-11-2009 και ώρα 15.00 μ.μ. στο πανέμορφο γήπεδο της Καληράχης. Πολλά θα κριθούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος από τον αγώνα αυτόν.
Ο Κτηνοτροφικός διαθέτει ένα αξιόμαχο και οργανωμένο σύνολο και τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει, ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, κάτι που έγινε βέβαια την προηγούμενη αγωνιστική στη Δεσκάτη. Ο προπονητής της Σειρήνας Σαράντης Μπαλντούμης, όλη τη βδομάδα προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις της Σειρήνας. "Δεν χρειάζεται βιασύνη στον αγώνα, τόνισε ο τεχνικός της Σειρήνας. Η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με τη δέουσα σοβαρότητα κι αυτό θα κάνουμε και στην Καληράχη. Είμαστε άριστα προετοιμασμένοι και χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε τα ατού τα Κτηνοτροφικού και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων".

Οι υπόλοιποι αγώνες της Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

10η αγωνιστική (28-11-2009)
Κοκκινιά- Καρπερό
Κιβωτός- Αγ. Γεώργιος
Ιτέα- Δεσκάτη
Δήμητρα- Παλιουριά
Αμυγδαλιά- Μέγαρο
Φελλί- Μηλιά


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2009

Καθοριστικό αγώνα δίνει στο Βατόλακκο η Α.Ε.Π. με τη Φλώρινα. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες. Η Φλώρινα διασύρθηκε στην έδρα της από το Βατανιακό και σίγουρα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στην ομάδα, που σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων της διεκδικούσε την άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Από την άλλη στο Βατόλακκο, υπάρχει ανησυχία για την πορεία της ομάδας. Οι Πόντιοι που ξεκίνησαν εξαιρετικά το πρωτάθλημα, έχουν 5 συνεχόμενες ήττες. Βέβαια η εμφάνιση και ο τρόπος που έχασαν στο Βατερό, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα. Η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος. Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. πρέπει να μπουν αποφασισμένοι στο γήπεδο για το τρίποντο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για την ομάδα του Βατολάκκου.
Το ευχάριστο είναι ότι με την επιστροφή του Χριστοφορίδη ο Χρήστος Λάλλος έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου ο Πρόεδρος της ομάδας Θωμάς Ντίγκος κάνει έκκληση στους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα για νά' ρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Ε.Α.Π.- ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Στο Μακροχώρι ταξιδεύουν τα Αεράτα και θα αντιμετωπίσουν την ΄Ενωση Αποστόλου Παύλου. η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Καστοριά. Η ομάδα του Μακροχωρίου είναι στα μέτρα των Αεράτων και σίγουρα ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος θα παρατάξει επιθετικό σχήμα για να κατακτήσει το τρίποντο.
Και εδώ το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για τα Γρεβενά Αεράτα, αφού με νίκη ανεβάζουν την ψυχολογία και θα αντιμετωπίσουν με άλλους όρους το ντέρμπι με τη Σιάτιστα τη μεθεπόμενη Κυριακή. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Αεράτων πρέπει να μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια και να εφαρμόζουν τις εντολές που δέχονται, αν θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΛIΠ. - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ανακούφιση για το φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πυρσός, ότι η ομάδα συνεχίζει απρόσκοπτα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. ΄Ετσι ξεσηκωμός επικρατεί στα Γρεβενά και πάρα πολλοί φίλαθλοι αναμένεται να συμπαρασταθούν στον Πυρσό στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας την Κυριακή.
Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έγινε σε πολύ καλό κλίμα
υπό την καθοδήγηση του

Ανδρέα Παντζιαρά.


Ο σύνδεσμος φίλων Πυρσού "Biancoverde"διοργανώνει δωρεάν εκδρομή στην Φιλλιπιάδα την Κυριακή 29-12-09 για των αγώνα με τον Εθνικό.Αναχώρηση 11π.μ.Πληροφορίες εγγραφές στα γραφέια του συνδέσμου..ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ..

ΥΓ1.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)