ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΠ - ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 2-2

Ένας ενδιαφέρον αγώνας διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Βατολάκκου ανάμεσα στην ΑΕΠ και τον ΕΛΙΜΕΙΑΚΟ ΚΡΟΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ με πολλές φάσεις 4 γκόλ και ένα χαμένο πέναλτι.
Αρκετά τα λάθη της ΑΕΠ στο πρώτο ημίχρονο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και του κέντρου, καθώς αγωνίστηκε γιά ακόμη μια φορά με ελλείψεις (Ιωαννίδης, Μεγαλοοικονόμου, Παπαμιχαήλ και αναγκαστική αλλαγή του Γκορουμάνου στο 45λεπτο). Ο Ελιμειακός μετά απο τραγικό λάθος του γκολκήπερ Αθανασόπουλου προηγήθηκε μόλις στο 18'. Στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50' έκανε το 0-2 μετά απο φάουλ που προηγήθηκε (έκλεψε την μπάλα με το χέρι απο τον Αθανασόπουλο). Η ΑΕΠ δέν το έβαλε κάτω, ανέβασε το ρυθμό της, έκανε ευκαιρίες, είχε ένα χαμένο πέναλτι, έφερε στα ίσα το μάτς και είχε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσει τον αγώνα. Ήταν ένας αγώνας προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές καί τον προπονητή Χρ.Λάλλο εν όψει του αγώνα κυπέλου το Σάββατο με το Νεοχώρι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ.
Στο 10' μετά απο λάθος του Κυριακίδη κράτησε ανέπαφη την εστία του ο Αθανασόπουλος.
Στο 12' ο Πουταχίδης τροφοδότησε έξοχα τον Χριστοφορίδη, η σέντρα του βρήκε τον Γκορουμάνο, και ο Ζιώγας απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 13' έξοχη πάσα του Καραγιάννη στον Γκορουμάνο αλλά ο 2ος ήταν σε θέση οφσάιτ κατά την υπόδειξη του επόπτη.
Στο 18' τραγικό λάθος του Αθανασόπουλου και οι φιλοξενούμενοι δέν έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν. 0-1.
Στο 23' σούτ των φιλοξενούμενων πέρασε άουτ.
Στο 37' πάσα του Γκορουμάνου βρήκε τον Καραγιάννη σε θέση οφσάιτ.
Στο 40' σε στημένη φάση, σούτ του Φαλτάκα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ατομική προσπάθεια του Καραγιάννη στο 46' κόπηκε στη μικρή περιοχή του Ελιμειακού.
Ένα λεπτό αργότερα (47') ο Καραγιάννης βρήκε τον Τζερεμέ μετά απο καλή πάσα σε θέση οφσάιτ.
4' λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους μετά απο φάουλ που προηγήθηκε.
Με ανεβασμένη την ψυχολογία της πλέον ο Κρόκος πέρασε πάλι στην επίθεση στο 52' αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε εντυπωσιακά.
Στη συνέχεια μετά την αλλαγή του Ασλανίδη Δ. η ΑΕΠ έκανε αρκετές ευκαιρίες όταν σούτ του Ασλανίδη (Ντράγκαν) εξουδεταίρωσε ο Καρανάνος(τερματοφύλακας) αλλαγή 58'.
Στο 62' ανατροπή του Τζερεμέ, αλλά το πέναλτι που καταλόγησε ο διαιτητής εκτέλεσε ο Καραγιάννης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 69' σουτ του Ντράγκαν πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ 3 λεπτά αργότερα στο 72'σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Αθανασόπουλος για μία φορά ακόμη δήλωσε παρόν.

Στο 74' εκτέλεση φάουλ απο τον νεαρό Τζερεμέ η μπάλα πέρασε μόλις πάνω απο την οριζόντια δοκό του Καρανάνου.
Στο 76' εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΠ απο αριστερά βρήκε τον Καραγιάννη και αυτός με υπέροχο σούτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών μειώνοντας το σκόρ σε 1-2.
Στο 83' σέντρα του Καραγιάννη βρήκε τον Ντράγκαν στο ύψος του πέναλτι και με καταπληκτικό σούτ έφερε το μάτς στα ίσια, 2-2.
Στο 86' ασθενές σούτ μπλόκαρε ο Θάνος Αθανασόπουλος.
ΑΕΠ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΖΩΛΑΣ, ΦΑΛΤΑΚΑΣ, ΦΟΥΣΑΝΗΣ (55' Παπανικολαου), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ (55' Παπακωνσταντίνου), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΖΕΡΕΜΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΟΥΡΟΥΜΑΝΟΣ (45' Ασλανίδης)." Χρ. Λάλλος προπονητής"

ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ ΚΡΟΚΟΥ: ZΙΩΓΑΣ (Καρανάνος), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ, ΜΑΛΟΥΤΑΣ(60' Παπατάτσιος)ΔΡΑΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΚΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΔΟΔΡΑΜΑΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ(60'ΚΛΕΟ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)