ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΕ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 2 - 2 ( 1 - 1 )

Άτυχη στάθηκε σήμερα η Α.Ε.Π. απέναντι στην ομάδα της Αλεξάνδρειας να πάρει το πολύτιμο τρίποντο για την παραμονή στην κατηγορία, αφού είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα δύο φορές με τον Κοτζατίσογλου και τον Γκορουμάνο.
Η Αλεξάνδρεια προηγήθηκε στο 16' σε μία φάση αδράνειας της άμυνας με τον Νικολόπουλο και στο 23' με γκολ του Καραγιάννη μετά από ατομική προσπάθεια ισοφάρισε για την ομάδα της Α.Ε.Π., που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Καλύτερες παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στο β' ημίχρονο, με την Α.Ε.Π. να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, μη μπορώντας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.
Στο 52' διπλασίασε τα τέρματά της η Αλεξάνδρεια με τον Γασπαράτο και στο 85' με έξοχη ενέργεια ο Παπαμιχαήλ ισοφάιρσε για την Α.Ε.Π. φέρνοντας το ματς στα ίσα.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ 
α' ημίχρονο
Στο 16' εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για την Αλεξάνδρεια, αδράνεια της άμυνας και από κοντά ο αναικολόπουλος με καφαλιά άνοιξε το σκόρ(1-0).
Στο 23' μετά απ'ο άψογη πάσα του Φαλτάκα, ο Καραγιάννης με ατομική προσπάθεια πέρασε 3 αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα στην εστία του Καρασαββίδη (1-1).
β' ημίχρονο
48' καλό σουτ του Αντάμη, μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασόπουλος.
49' σέντρα του Καραγιάννη στον Παπαμιχαήλ μέσα στην περιοχή, έστρωσε στον Κοτζατίσογλου, όπου το σουτ έβγαλε σωτήρια πάνω από την γραμμή ο Καρασαββίδης.
52' λάθος στο κέντρο του γηπέδου, έκλεψε ο Γασπαράτος και με μακρινό πλασέ έδωσε πρωβάδισμα στους γηπεδούχους. (2-1).
74' σουτ του Παπαδόπουλου Α. από πλάγια, δεν ανησύχησε τον Αθανασόπουλο.
76' ο Τενεδιός από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
85' καλή πάσα του Ιωαννίδη στον Κοτζατίσογλου, άψογη πάσα με το κεφάλι στον Παπαμιχαήλ το πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ Καρασαββίδη. (2-2).
87' αντεπίθεση για την Α.Ε.Π. με τον Καραγιάννη να βγάζει στον Γκορουμάνο σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, να κάνει σουτ πάνω σε σώματα, στην επαναφορά πάλι ο ίδιος σουτ σε σώμα αμυντικού απομακρύνοντας τον κίνδυνο από την εστία του Καρασαββίδη.
Μέτρια η διαιτησία (με πολλά λάθη οι επόπτες) από τους:  Τερετίδη Φ., Πολιανίτη Α., Παναγιωτίδη Ε. (Καβάλας).
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Χρ. Τερζίδης) : Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ., Αντάμης, Συμπεθέρης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Α. (82' Συμπχανίδης) , Τενεδιός,  Γασπαράτος, Καρράς, Νικολόπουλος, Πρέμτσης (59' Ιωαννίδης).
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟY: (Χρ. Λαλλος) Αθανασόπουλος,  Χριστοφορίδης, Φαλτάκας, Κυριακίδης, Παπακωνσταντίνου (68' Γκορουμάνος),  Ιωαννίδης (92'  Μαντζώλας),  Χαραλαμπίδης (57' Τζιαμπίρης), Τζερεμές, Παπαμιχαήλ, Καραγιάννης, Κοτζατίσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)