ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3-0 (2-0)




Διεξήχθη σήμερα ο εξ' αναβολής αγώνας με τον Μακεδονικό Φούφα όπου νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα με σκορ 3 - 0. Ο άσχημος αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να αναπτυχθούν όπως πρέπει, με αποτέλεσμα τις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν στις δύο εστίες. Η δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις και κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξε στο 18' με εκτέλεση πέναλτι ο Ξυνάδας, έπειτα από ανατροπή του ίδιου. Στο 43' διπλασίασε ο Μακεδονικός με πλασέ του Πολιτίδη, ενώ το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 82' με πλασέ του Στεφανίδη.



Πολύ καλή η διαιτησία του : Κ. Παπαευσταθίου, Χ. Τσιμπλάκη, Γ.Αποστολίδη (Μακεδονίας).
παρατηρητής ο κ. Γ. Λιόλιος (Λάρισας).

Μακεδ. Φούφας (Ν. Εμμανουηλίδης) : Σακαρίδης, Ματσίγγαρης, Ευσταθιάδης, Ιωαννίδης (46' Χάιτας), Φαχαντίδης, Στεφανίδης, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Ξυνάδας ( 80' Κεραμίδας), Μούκας, Πολιτίδης (55' Παρλάνης).

Α.Ε.Π. (Χρ. Λάλλος) : Τσακστάρας, Ε. Χαραλαμπίδης, Χριστοφορίδης, Μαντζώλας, Πουταχίδης, Ασλανίδης (63' Μαγιάννης), Τζερεμές, Σιούλας, Γκορουμάνος, Κοτζατίσογλου, Γ. Καραγιάννης.


 
α' ημίχρονο

8' καλό σουτ του Γκορουμάνου, μπλόκαρε ο Σακαρίδης.
15' σουτ του Παπάζογλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
18' άτυχη στιγμή για την Α.Ε.Π. όταν ο Χριστοφορίδης ανέτρεψε τον Ξυνάδα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με επιτυχία, δίνοντας το προβάδισμα για την ομάδα του με 1 - 0.
20' πολύ καλό σουτ του Πουταχίδη έξω από την περιοχή, πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Σακαρίδη.
21' έξοχη μπαλιά του Γκορουμάνου που βρήκε σε θέση βολής τον Σιούλα, χωρίς να την εκμεταλλευτή.
35' καλός συνδυασμός του Καραγιάννη με τον Σιούλα, όπου βρήκε τον Γκορουμάνο στην περιοχή, το δυνατό σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί γάμα της εστίας του Σακαρίδη.
43' επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της Α.Ε.Π. όπου ήταν αδύνατο να απομακρύνουν την μπάλα λόγο του ότι υπήρχαν αρκετές παγίδες από λάσπη στο τερέν, ευνοήθηκε ο Πολιτίδης και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 2-0.


β' ημίχρονο

50' σωτήρια επέμβαση του Τσακστάρα όταν ο Ξυνάδας βγήκε τετ α τετ, εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.
57' μετά από συνεργασία του Ξυνάδα με τον Χάιτα μέσα στην περιοχή, ο γκολκίπερ της Α.Ε.Π. για άλλη μια φορά έκανε το καθήκον του.
60' καλοχτυπημένο φάουλ του Γκορουμάνου, πέρασε ελάχιστα άουτ.
70' επικίνδυνα δυνατό σουτ του Χάιτα μπλόκαρε σταθερά ο Τσακστάρας, ενώ στο 71' ακόμη ένα σουτ του Ξυνάδα δεν βρήκε στόχο.
82' ο Στεφανίδης αμαρκάριστος στην περιοχή, με πλασέ έκανε το τελικό 3 - 0.
85' στην κόντρα βγήκε ο Μαγιάννης και από θέση τετ α τετ θα μπορούσε να μειώσει αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σακαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)