ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: 3:00 μμ
ΒΑΤΕΡΟ
- Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ



Κρίσιμο αγώνα με τον πολύ καλό φέτος Εθνικό Βατερού δίνει η Α.Ε.Π. Βατολάκκου. Το Βατερό που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, είναι πολύ δυνατό στην έδρα του και διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με πάθος και δύναμη. Η Α.Ε.Π. Βατολάκκου μετά από 4 συνεχόμενες ήττες θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αποτελέσει την αρχή συγκομιδής βαθμών για την παραμονή στην κατηγορία.
Το μοναδικό πρόβλημα για το Χρήστο Λάλλο είναι η απουσία του νεαρού Γ.Χριστοφορίδη, ο οποίος λόγω τιμωρίας θα λείψει και από τον αγώνα εντός έδρας με τη Φλώρινα. Η Α.Ε.Π. διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πρέπει αυτή τη φορά να παλέψει με πάθος και να γίνει πιο παραγωγική στην επίθεση, αν θέλει να φύγει από το Βατερό με θετικό αποτέλεσμα.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 9η

ΟΜΑΔΕΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ-ΑΕΠ.ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

ΗΜΕΡΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

22-11-09

Δημ.Στ.Βατερού

15.00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ταταρίδης Γ.

ΕΠΣ

Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ

Αποστολίδης Γ.

ΕΠΣ

Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ

Τσιπλάκης Χ.

ΕΠΣ

Μακεδονίας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Οφίδης Α.

ΕΠΣ

Πιερίας



Κακή παρένθεση πιστεύει ο Νίκος Μπαλοδήμος, ότι αποτελεί ο αγώνας με το Φούφα. Ο τεχνικός των Αεράτων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, όχι τόσο για την ήττα, όσο για τη μειωμένη απόδοση και προσπάθεια που είχαν. Πολύ δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του ομίλου Α.Ε.Π. Κατερίνης. Οι νεοφώτιστοι και πρωτοπόροι της βαθμολογίας εντυπωσιάζουν φέτος με την απόδοσή τους. Τα Αεράτα ευελπιστούν ότι με καλή απόδοση και συνεχή πίεση μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα. Παράλληλα είναι ευκαιρία μιας και την Κυριακή είναι το μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται στα Γρεβενά, οι φίλαθλοι να βοηθήσουν την ομάδα.
Απών και πάλι ο Χρήστος Μπαλοδήμος μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υπεβλήθη, ενώ επιστρέφει ο Θωμάς Λάλλος που είναι εγγύηση για την άμυνα. Παράλληλα ο Νίκος Μπαλοδήμος πιστεύει πως θα έχει στη διάθεσή του και το Σαμαρά, που προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό και θα δοκιμάσει πριν τον αγώνα.
Φ. ΜΠΑΖΑΚΑΣ.

ΟΜΑΔΕΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΗΜΕΡΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

22-11-09

ΔΑΚ Γρεβενών

15.00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Μυλωνάς Κ.

ΕΠΣ

Ημαθίας

ΒΟΗΘΟΣ

Τσιούπρος Γ.

ΕΠΣ

Ημαθίας

ΒΟΗΘΟΣ

Μαργαρίτης Μ.

ΕΠΣ

Ημαθίας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Γελαδάρης Α.

ΕΠΣ

Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)