ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Κρίσιμος ο αγώνας για τους Πόντιους

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ: 31-01-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.
17η αγωνιστική

Α.Ε.Π. Βατολάκκου
- Εθνικός Κατερίνης

Διαιτητής: Μπούμπας Κ. (Ηπείρου)

Α΄Βοηθός: Ευαγγελίας Α. (Ηπείρου)
Β΄Βοηθός: Σιόντης Α. (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Δ. Καραμανίδης (Καστοριάς)

Κρίσιμος ο αγώνας για τους Πόντιους, αφού η νίκη είναι μονόδρομος για να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Α.Ε.Π. έχει αγωνιστική φιλοσοφία, η χαλαρότητα όμως που επιδεικνύουν οι παίχτες στην αρχή κάθε αγώνα, έχει σαν αποτέλεσμα τα αρνητικά αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Α.Ε.Π. είναι η απουσία του Αθανασόπουλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σιάτιστα αναίτια, αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για το Χρήστο Λάλλο, αφού και μετά την επιστροφή του Κώστα Τσακστάρα στον Πυρσό, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει λύση έκτακτης ανάγκης στη νευραλγική αυτή θέση. Ο Εθνικός είναι σίγουρα η πιο έμπειρη ομάδα της κατηγορίας και θα πρέπει οι παίχτες της Α.Ε.Π. να τα δώσουν όλα για να καταβάλλουν την αντίσταση των Κατερινιωτών.
Στο μεταξύ πυρ και… μανία με την φιλοξενία της Σιάτιστας είναι στους Πόντιους Βατολάκκου. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε  και εξέφρασε τα παράπονα του λέγοντας:
«Είμαι δυσαρεστημένος για την κακή φιλοξενία της Σιάτιστας. Δεν λέω ότι αυτό συντέλεσε στην ήττα μας. Έπρεπε όμως η διοίκηση και τα μέλη της, να μας προστατέψουν και όχι να είναι από τους πρωτεργάτες σε ύβρεις και διάφορα άλλα προς την αποστολή μας».
Στη συνέχεια μας τόνισε: «Αποτέλεσμα όλων αυτών; Η κακή διαιτησία! Δεν μειώνουμε την απόδοση της Σιάτιστας, που για ένα ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Όμως, δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια των 22 παικτών, που μέσα σε πολύ κρύο, πρόσφεραν θέαμα.
Τα μέλη της διοίκησης της Σιάτιστας γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρονιά πίσω».

1 σχόλιο:

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)