ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

A.E.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0 - 3 ( 0 - 1 )

Ολοκληρώθηκε και η 17η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Δ' εθνικής και είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια βαθμών εντός έδρας για την Α.Ε.Π. Βατολάκκου, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Κατερίνης με σκορ 0 - 3. Ο αγώνας ξεκίνησε με 15' καθυστέρηση και οι δύο ομάδες μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στην κυριολεξία, έκαναν καλό παιχνίδι που είχε δύναμη και πάθος.


 Κάτι όμως που δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. όταν στο 8' από θέση τετ α τετ έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, το έκαναν οι φιλοξενούμενοι με τον Τσιμόπουλο στο 11' όταν από λάθος υπόδειξη φάουλ του διαιτητή και α' βοηθού, μπήκε μπροστά στο σκορ και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Κατερίνης.
Ο διαιτητής της συνάντησης δεν μπήκε στο κλίμα του παιχνιδιού και συνέχισε να μεροληπτεί εις βάρος της ομάδας μας, αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες από το 30'. 

Η Α.Ε.Π. πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο κόντρα σε μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες και έναν κακό διαιτητή απέναντί της. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ στο 72' με τον Κλιάνη και στο 85' να σημειώνει το 0-3 ο Δερμίσης.
Κακή η διαιτησία των: Μπούμπα Κ. , Ευαγγελίας Α. , Σιόντη Α. (Ηπείρου)


α' ημίχρονο
Μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ η Α.Ε.Π. στο 8' της συνάντησης, με τον Καραγιάννη να μην μπορεί να νικήσει τον Σακελερίδη από θέση τετ α τετ.
11'. Μοιραία στιγμή για την Α.Ε.Π. όταν μπροστά στα μάτια του α' επόπτη δέν δώθηκε φάουλ υπέρ της Α.Ε.Π. αλλά αντίθετα, εκτέλεσε ο Σαμαλίδης και με καρφωτή κεφαλιά του Τσιμόπουλου η ομάδα της Κατερίνης μπήκε μπροστά στο σκορ 0 - 1.
Στο 15' ακόμη μία καλή στιγμή με τον Καραγιάννη να αδυνατεί να  φέρει το μάτς στα ίσα.
45' καλό σουτ του Χρ. Καραγιάννη μπλόκαρε σταθερά ο Σακελαρίδης.
β' ημίχρονο
49' Καλή εκτέλεση φάουλ με τον Γκορουμάνο στο ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ.
62' Δυνατό σουτ του Γκορουμάνου δεν βρήκε στόχο.
70' Έξυπνη ενέργεια τουβ Τσιμόπουλου όταν είδε τον γκολκίπερ Φιαννακό έξω από την εστία του, με δυνατό σουτ από το κέντρο του γηπέδου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
72' Ο Κλιάνης εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία που του δώθηκε και από κοντά με πλασέ έκανε το 0 - 2.
8 λεπτά αργότερα στο 85' ο Δερμίσης από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0 - 3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στο 90'+ καλή εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 



 Α.Ε.Π. (Χρ. Λάλλος) Γιαννακός, Χριστοφορίδης, Ασλανίδης (80' Φουσάνης), Μαντζώλας, Φαλτάκας, Χαραλαμπίδης (85' Τζιαμπίρης), Τζερεμές (80' Κοτζατίσογλου), Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Γκορουμάνος, Παπαμιχαήλ.
Εθνικός Κατερίνης ( Μουστακίδης Μπάμπης) Σακελαρίδης, Θεοδωσιάδης ( 86' Λαζαρίδης), Ζυγόπουλος, Τσιμόπουλος ( 75' Τζιάμας), Σαββίδης, Δούμτσης, Σταλίκας, Βράκας, Κλιάνης, Καλαιτζίδης ( 82' Δερμίσης), Σαμανίδης.









2 σχόλια:

  1. Ελάφρυνε το blog, γιατί σέρνεται. Θα σταματήσω να σε διαβάζω, αφού κάνω μια ώρα.
    Λεωφορείο δεν είχε για Βατόλακκο, ούτε ταξί για να σου στείλω τα χαπάκια. ΄Εχει μπλόκο ο Τόμι στη Μυρσίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό καλά πάει ρε Φώτη. Τι να πούμε για του black που ανοιγει η σελιδα την άλλη μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)