ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ 3-0 (2-0) (ΦΩΤΌ)

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ΑΕΠ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών, καθώς επικράτησε του Νεοχωρίου με σκορ 3-0.

Σε μεγάλα κέφια ο...
μεσοεπιθετικός της τοπικής ΑΕΠ στο πρώτο μέρος της συνάντησης, όπου στο 4' είχε οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα που του έβγαλε ο Άγγελος Κοτζατίσογλου, για να κάνει το 1-0 στο αμέσως επόμενο λεπτό, αξιοποιώντας τη σέντρα του Ασλανίδη.

Στο 18' ο ίδιος με ένα άψογο σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λάχανου και να καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους η επιθετική προσπάθεια του Καραγιάννη που βγήκε επικίνδυνα, αλλά η επέμβαση του έμπειρου τερματοφύλακα Κοτίτσα ήταν άμεση.

Στο 75' ο Ασλανίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του τερματοφύλακα Λάχανου (είδε την Κόκκινη κάρτα), για να εκτελέσει ο Άγγελος Κοτζατίσογλου εύστοχα για το τελικό 3-0.

Διαιτησία: Καραλιόλιος, Φαλτάκας, Γκόλιας (ΕΠΣ Γρεβενών)

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Λάλλος): Κοτίτσα, Τέγος, Οκουτσίδης (46' Ζέρβας), Ντοβατσίδης, Εμπρικίδης, Παπαηλίας, Κοτζατίσογλου Σοφ, (71' Καλαιτζίδης), Κοτζατίσογλου Αγγ., Ντεμάι, Μπιζιώτας, Ασλανίδης (85' Hohxo).

Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Λέτσιος): Λάχανος (75' Νταγκούλης), Qvli, Σόλλας, Μήττας, Παπαστεργίου (46' Μπαλάφας), Ευαγγελόπουλος, Ρόβας, Λιάκος, Καραγιάννης, Καφετζής Β. (71' Φιλιόπουλος), Σίμος.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα  και τη βαθμολογία εδώ

φωτό από τον αγώνα...














































































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)