ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-2 (0-0)

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
17η αγωνιστική
Σάββατο: 26-02-2011
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ


Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στo Βατόλακκο ανάμεσα στην τοπική Α.Ε.Π. και τα Γρεβενά Αεράτα.
Φανταστικό το παιχνίδι και ισορροπημένο στο α΄ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και να χάνουν ευκαιρίες. Δαιμονιώδης ο ρυθμός, σφιχτές οι άμυνες κι έτσι το μηδέν στο ημίχρονο κρίνεται φυσιολογικό.
Στο β΄μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, οι γραμμές ήταν πολύ κοντά και οι επιθετικοί δεν μπορούσαν να διαρρήξουν τις άμυνες. ΄Ετσι διαφαίνονταν ότι όποια ομάδα πετύχαινε κάποιο γκολ, θα κέρδιζε και το παιχνίδι, κάτι που πέτυχαν τα Αεράτα με το μόνιμο σκόρερ στα τελευταία εφτά παιχνίδια Π. Λάλλο, στο 86ο λεπτό του αγώνα.
Στο 89ο λεπτό, ένα ήσυχο παιχνίδι, κόντεψε αναίτια να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο Αποστολίδης ανέτρεψε τον Παπακώστα, η διαιτητής της συνάντησης κ. Σιούμπουρα άφησε το πλεονέκτημα αφού ο Π. Λάλλος βρισκόταν σε προφανή θέση να σκοράρει κάτι που έκανε και κατακυρώθηκε το γκολ, ενώ ο τερματοφύλακας του Βατολάκκου δέχθηκε την κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια είχαμε έντονες διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα, Αποστολίδης και Ντενίς να δεχθούν την κόκκινη κάρτα και το ματς να διακοπεί για 4 περίπου λεπτά. Στο 94΄πέναλτι έχασε ο Ασλανίδης για την Α.Ε.Π.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
Α’ ημίχρονο
15ο λεπτό – Καλό σουτ του Π. Λάλλου μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
17ο λεπτό - Σουτ του Μιχαηλίδη από πλεονεκτική θέση, μπλόκαρε με δυσκολία ο Βίδρας με διπλή προσπάθεια.
22ο λεπτό – Βολίδα του Π. Λάλλου λίγο έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.
31ο λεπτό – Παράλληλη συρτή σέντρα του Παπακώστα από αριστερά, μόνος ο Π. Λάλλος, αστόχησε από κοντά.
44ο λεπτό – Συνεργασία Παπακώστα – Π. Λάλλου και Ντινόπουλου, μεταβίβαση του τελευταίου στον Κοτενίδη που σούταρε δυνατά, για να αποκρούσει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Αποστολίδης.
Β’ ημίχρονο
71ο λεπτό – Πολύ καλό σουτ του Π. Λάλλου, πέρασε σύρριζα άουτ.
72ο λεπτό – Σέντρα του Κατσαντώνη, σουτ στην κίνηση του Π. Λάλλου, απέκρουσε δύσκολα με διπλή προσπάθεια ο Αποστολίδης.
74ο λεπτό – Ατομική προσπάθεια του Ασλανίδη και δυνατό σουτ που μπλόκαρε ο Βίδρας.
79ο λεπτό – Κόρνερ του Π. Λάλλου από αριστερά, εκπληκτική απόκρουση του Αποστολίδη, ξανά σε κόρνερ.
85ο λεπτό – Σε ευνοϊκή θέση βρέθηκε ο Μιχαηλίδης, το πλασέ όμως που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής ήταν άστοχο.
86ο λεπτό – Αναστασιάδης και Π. Λάλλος συνεργάστηκαν, ο τελευταίος μπήκε από αριστερά και με άπιαστο σουτ, πέτυχε το 0-1.
89ο λεπτό – Ανατροπή του Παπακώστα από τον Αποστολίδη μέσα στην περιοχή, η κ. Σιούμπουρα άφησε το πλεονέκτημα και ο αμαρκάριστος Π. Λάλλος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
94ο λεπτό – Πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Μαγιάννη από το Βίδρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ασλανίδης για να πλασάρει άουτ
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Σιούμπουρα, Ρίγκου, Αλεξίου (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Α.Ε.Π. (Σάκης Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης, Μιχαηλίδης (87΄Κύρου), Κεντεποζίδης (46΄Νικολαϊδης), Σάλο, Βάσσος (46΄Θ. Καραπάς), Κ. Παπαδόπουλος, Ντενίς, Τσιούρης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Μαγιάννης
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Κοτενίδης (70΄Ρ. Δημόπουλος), Τσεπίδης, Οικονόμου, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Π. Λάλλος, Σ. Μπαλοδήμος (82΄Βιτορίνο), Παπακώστας, Ντινόπουλος (87΄Μπαρμπαγιάννης)
Φώτης Μπαζάκας – Κώστας Ντίγκος
fotisbazakas.blogspot.com  http://vatolakkiotis.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)