ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

AO KΑΣΤΩΡ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 1 - Ο

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής του 3ου ομίλου στον αναβληθέν αγώνα με τον Κάστωρ, με την Α.Ε.Π. να χάνει πολύτιμο βαθμό στο γήπεδο της Καστοριάς.
Η Α.Ε.Π. παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές λόγο τιμωριών πολλών βασικών παικτών από προηγούμενες αγωνιστικές.







Με το Ξεκίνημα του αγώνα η Α.Ε.Π. είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στην πρώτη αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 14' έπειτα από σύγχυση στην περιοχή, βρέθηκε πίσω στο σκορ με (ένα βλακώδες γκολ) πλασέ του Πρωτόγερου. (1-0). Παρόλα αυτά η Α.Ε.Π. πίεσε τον αντίπαλό της έκανε αρκετές ευκαιρίες, όμως στάθηκε για ακόμη μία φορά άτυχη και άστοχη στο τελείωμα της φάσης. Μία από αυτές, η βολίδα του Μαντζώλα στο 86' λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, να περνάει η μπάλα σύριζα από την συμβολή των δοκών του Κοσμίδη.

Πιό δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία.

α' ημίχρονο.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα ήταν στο 14' όταν ο Πρωτόγερος από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έκανε το 1 - 0.
Δύο λεπτά αργότερα ο Τσομπάνης έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση, βρήκε χώρο και είδε το σούτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 28' πολύ καλό σουτ του Μάκη Ιωαννίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 40' ακόμη ένα καλό σουτ του Πρωτόγερου (ήταν απ' τους διακριθέντες) δεν βρήκε στόχο.
β' ημίχρονο.
Δυναμικά μπήκε η Α.Ε.Π. στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε τις προθέσεις της από το πρώτο λεπτό της επανάληψης, σε έναν απ' τους καλύτερους συνδυασμούς του αγώνα με τον Θ. Χαραλαμπίδη, Σιούλα, Χριστοφορίδη και τελικό αποδέκτη τον Ιωαννίδη να κάνει το σουτ και τον Κοσμίδη να σώνει με διπλή προσπάθεια.
Στο 47' ο Ππαμιχαήλ με κρεμαστό σουτ δεν μπόρεσε να ισοφορίσει.
Ενα λεπτό αργότερα 48' και από καλή ενέργεια του Βασιλειάδη, ο Αθανασόπουλος με θεαματική επέμβαση έσωσε την εστία του.

63' σέντρα του Παλαιοδήμου στην περιοχή, ο Αθανασόπουλος σε ετοιμότητα μπλόκαρε σταθερά.
64'εκτέλεση φάουλ με τον Παπαμιχαήλ από αριστερά, η μπάλα βρήκε σε σώματα και από καλή θέση ο Μ. Ιωαννίδης έκανε σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
78' σωτήρια απέκρουση από τον Αθανασόπουλο σε πλασέ του Πρωτόγερου.
στο 82' καλή στιγμή για την Α.Ε.Π. να ισοφαρίσει, όταν μετά από άψογο συνδυασμό του Κοτζατίσογλου με τον Παπαμιχαήλ να βγάζει σέντρα στην περιοχή του Κάστωρα και τον Κοσμίδη να σώζει την εστία του από την κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου.
86' η βολίδα του Μαντζώλα από το κέντρο, να γλείφει σχεδόν την συμβολή της εστίας του Κοσμίδη.

Μέτρια , μέχρι κακή η διαιτησία του Κατσικογιάννη, Παπαχρήστου (αντί Καραλή), Ν. Κούτρα (ΣΔ ΗΠΕΙΡΟΥ)

 ΚΑΣΤΩΡ (Πασχάλης Δημητρίου). Κοσμίδης, Παπαγεωργίου, Ιωαννίδης Θ.(70' Αφεντουλίδης), Κωνσταντίνου, Σιοπόβου, Πρωτόγερος, Νικολάου, Μαλεγκάμος (67' Καραμαλής), Τσομπάνης (78' Μήλιος), Παλαιοδήμος, Βασιλειάδης.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ. (Χρ. Λάλλος). Αθανασόπουλος, Χριστοφορίδης, Σιούλας (70' Πολύζος), Μαντζώλας, Παπακωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης Θ., Τζερεμές, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης Ε., Παπαμιχαήλ, Κοτζατίσογλου.        
                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)