ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG (http://aepvatolakkou.blogspot.gr/) ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ....

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΝΕΟΙ) 3-0 (1-0)


Τετάρτη: 9 Δεκεμβρίου 2009



΄Ανετη επικράτηση των Νέων της ΄Ενωσης Γρεβενών επί της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, σ’ ένα αγώνα με φοβερό ρυθμό και καθολική υπεροχή των Γρεβενών ειδικά στο α΄ ημίχρονο. Στο α΄ ημίχρονο οι παίχτες της Ε.Π.Σ. Γρεβενών απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς. Στο β΄ ημίχρονο υποχώρησαν λιγάκι, η Φλώρινα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως ουσιαστικά να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εστία του Τσακστάρα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι νέοι της Ε.Π.Σ. Γρεβενών ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα κι έτσι με αναπτερωμένο το ηθικό θα ταξιδέψουν στην Κοζάνη.







12΄- Σέντρα του Χριστοφορίδη, σουτ στην κίνηση του Τζερεμέ, η μπάλα βρήκε το εξωτερικό μέρος του αριστερού κάθετου δοκαριού και πέρασε άουτ.
21΄- Φάουλ του Καραπά από το κέντρο του γηπέδου, βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Κάπαρου.
23΄- Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Πουταχίδης, όταν τροφοδοτήθηκε απ’ το Χριστοφορίδη και από τα 3 μ. πλάσαρε, αποκρούοντας ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Κάπαρος.
28΄- Πάλι ο Πουταχίδης μετά από παράλληλη σέντρα του Χριστοφορίδη κι από θέση τετ-α-τετ, κατάφερε να αστοχήσει.
31΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Τζερεμές, προβολή του Σούλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή απ’ τον Πατιτσή.
33΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ τον Αλεξιάδη, με δυσκολία απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσακστάρας.



39΄- Σέντρα ακριβείας του Χριστοφορίδη από αριστερά, φοβερή κεφαλιά του Σούλα και 1-0 για την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
40΄- Κόρνερ εκτέλεσε ο Βράγκος, πλασέ του Ηλιάδη μπλόκαρε ο Τσακστάρας.
57΄- Σούλας - Χριστοφορίδης συνεργάστηκαν, σέντρα του τελευταίου κεφαλιά του Τζερεμέ σε κενή εστία, χωρίς ισορροπία όμως πέρασε άουτ.
80΄- Μακρινή μπαλιά του Καραπά στην πλάτη της άμυνας, ο Τζερεμές κατέβασε με το στήθος και με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-0.



90΄- Κόρνερ του Χριστοφορίδη η μπάλα αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Πανιτσίδης, Μπαϊραμίδης, Παυλέρου (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)


Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χρήστος Πλήκας): Κ. Τσακστάρας, Μ. Ασλανίδης, Ν. Καραπάς, Δ. Γάκης (80΄Ν. Φαλτάκας), Β. Τζιαμπίρης, Κ. Πολύζος, Γ. Χριστοφορίδης, Αγγ. Κοτζατίσογλου, Κ. Σούλας (89΄Ρ. Δημόπουλος), Δ. Πουταχίδης (61΄Δημητριάδης), Σ. Τζερεμές



Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Κ. Κάπαρος, Γ. Κωτσόπουλος, Πατιτσής, Μ. Τσατσάνης, Λ. Θεοφανίδης, Λ. Ηλιάδης, (77΄Γεωργιάδης), Θ. Βράγκος, Τ. Ζέγας, Γ. Κροκάρης (68΄Πολατίδης), Αγ. Αλεξιάδης, Μήνος (45΄Μιχελάκης)


πηγή: Φώτης Μπαζάκας
seirini.blogspot.com

Ε.Π.Σ. ΓρεβενώνΕ.Π.Σ. Φλώρινας 2-3 (1-0)(Παίδες)
Τετάρτη: 9 Δεκεμβρίου 2009


Δεν μπόρεσαν τελικά οι Παίδες της ΄Ενωσης Γρεβενών να κερδίσουν τη Φλώρινα, παρόλο που προηγήθηκαν με 2-0. Η Φλώρινα ήταν καλύτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χρειάστηκε όμως τη συνδρομή του διαιτητή κ. Μπαϊραμίδη (που κατά τα άλλα ήταν άριστος), για να κερδίσει τον αγώνα, αφού λανθασμένα κατακυρώθηκε γκολ του Γεωγγόπουλου 5΄λεπτά πριν το τέλος (η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή). Οι παίχτες της ΄Ενωσης Γρεβενών προσπάθησαν κι αν ήταν πιο εύστοχοι στο α΄ημίχρονο, ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα.




7΄- Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Αναγνώστου που από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ.
19΄- Κεφαλιά του Αφορόζη από το ύψος της μικρής περιοχής, απομάκρυνε σωτήρια ο Μαγιάννης.
37΄- Καταπληκτική σέντρα του Δημόπουλου από αριστερά και φοβερό σουτ στην κίνηση απ’ τον Αναγνώστου που έδωσε το προβάδισμα με 1-0 στα Γρεβενά.
42΄- Ο Μπαλοδήμος κέρδισε το πέναλτι, ο Αναγνώστου το εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το 2-0.
44΄- Ο Δαλάκης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.
73΄- Με κοντινό πλασέ ο Αφορόζης ισοφάρισε σε 2-2.
75΄- Πλασέ του Γεωγγόπουλου χωρίς να περάσει η μπάλα τη γραμμή, ο διαιτητής έδειξε τη σέντρα κι έτσι η Φλώρινα έκανε την ανατροπή με 2-3.


80΄- Βολίδα του Μαγιάννη, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Κόκκινη κάρτα: Αναγνώστου στο 75΄
Διαιτητές: Μπαϊραμίδης, Πανιτσίδης, Παυλέρου (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)



Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Δημήτρης Μπόλης): Γ. Κολοβός, Ευθ. Παπακώστας, Γ. Πουρνάρας, Λ. Βιτορίνο, Γ. Σούλας, Σ. Μαγιάννης. Αρ. Χριστούλης (60΄Αθ. Δασταμάνης), Θ. Δημόπουλος, Οδ. Στεφόπουλος (48΄Δ. Λιανός), Σ. Μπαλοδήμος (67΄Κ. Παπαδόπουλος), Δ. Αναγνώστου


Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Β. Παπαδόπουλος, Γ. Τσομπανόπουλος (65΄Κ. Ποντίκης), Αδάμ (67΄Δ. Νάνος), Τ. Τάσκας, Αθ. Ινδός, Δ. Γεωγγόπουλος, Σ. Καρακόλης, Ν. Γκατζόπουλος (70΄Γ. Γουλαπτσής), Χ. Δήμκος, Γ. Δαλάκης, Δ. Αφορόζης


πηγή:Φώτης Μπαζάκας
seirini.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

loading...



ΚΑΝΤΕ LIKE στη σελίδα μας στο facebook... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)